Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ce se întâmplă cu Leo și Nora. Medicul a fost în casă, a anunțat Gabriela Cristea

Leo și Nora de la Mireasa sezon 5 trec prin momente grele după ce s-au despărțit. Separarea a venit după ce mama fetei a intervenit telefonic și a rugat-o pe doamna Dana să nu-i mai jignească copilul.

dana de la mireasa sezon 5 imbracata intr-o bluza neagra la mireasa capriciile iubirii Galerie
Leo și Nora de la Mireasa sezon 5 trec prin momente grele după ce s-au despărțit. Separarea a venit după ce mama fetei a intervenit telefonic și a rugat-o pe doamna Dana să nu-i mai jignească copilul. | Antena 1

Spriritele s-au încins și Nora a ripostat atunci când doamna Dana i-a zis mamei sale să nu se mai victimizeze. Câteva ore mai târziu, mama lui Leo a fost prezentă în platoul Mireasa-Capriciile Iubirii.

”O situație tare complicată, o situație nefericită pentru ambele familii, dacă stăm să ne gândim... Și nefericită pentru toată lumea pentru că eu cred că nimeni nu are de câștigat din situația asta. Poate greșesc.

Pe doamna Dana am chemat-o pentru că este implicată în situație. Am să vă explic de ce Nora și Leo nu sunt în momentul acesta aici. Vă dați seama că starea lor sufletească nu este una tocmai grozavă, tocmai de aceea au fost văzuți și de către un medic.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Andrei a recunoscut că e interesat de Sabrina: ”Mi-am dat seama că îmi place de ea”. Reacția ei

La momentul acesta dorm și s-a făcut o excepție, știți foarte bine că concurenții nu au voie să doarmă în timpul zilei. Bineînțeles, nici doamna Dana nu s-a simțit foarte bine, dar dintre cei trei a fost aptă.

La momentul acesta, și Leo și Nora se odihnesc pentru că au nevoie de odihnă, asta le-a fost recomandat. Nu trebuie să vă impacientați că nu sunt aici. Până la urmă, un somn bun s-ar putea să rezolve toată situația.

Apropo de cererea Norei, încă nu s-a luat o decizie, dar mâine în emisiunea Mireasa cu siguranță vom avea o decizie oficială”, a zis Gabriela Cristea la Antena Stars.

Nora și Leo de la Mireasa s-au despărțit pe 6 aprilie 2022

În prima pauză de publicitate de după discuția tensionată dintre doamna Dana și doamna Eniko, Leo și Nora au avut o discuție. Este motivul pentru care nu au fost prezenți la următoarele materiale.

Nora s-a retras în dormitorul fetelor, Leo a mers pe terasă, la fel și doamna Dana. Se pare că cei doi tineri s-au despărțit.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Schimb de replici între doamna Dana și mama Norei. Fata nu s-a mai abținut și a ripostat

Câteva minute mai târziu, Nora plângea în dormitor și Leo în cealaltă parte a casei. Fata și-a exprimat dorința să părăsească casa Mireasa.

”Vă rog frumos, îmi doresc să plec acasă. Dacă nu, ies afara. Vreau să plec, dacă nu, mă duc eu și plec pe poartă. Ne-am despărțit. Atâta rugăminte am. Nu e vorba de despărțire, ci de sănătatea mea”, a zis Nora.

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei a recunoscut că e interesat de Sabrina: ”Mi-am dat seama că îmi place de ea”. Reacția ei... Mireasa 2021, sezon 2. Mădălina, transformată la mai bine de un an de la Finală. Cum arată după ce a slăbit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x