Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cine este și cum arată Manu, noul concurent

Manu este noul concurent de la Mireasa sezon 5. Tânărul a venit să-și găsească parteneră în show-ul matrimonial de la Antena 1. Iată cine este tânărul și ce așteptări are de la experiența Mireasa.

manu imbracat intr-o camasa cu flori Galerie
Manu este noul concurent de la Mireasa sezon 5. Tânărul a venit să-și găsească parteneră în show-ul matrimonial de la Antena 1. Iată cine este tânărul și ce așteptări are de la experiența Mireasa. | Antena 1

Manu are 36 de ani și speră să-și găsească pe cineva în casa Mireasa. ”Sunt zodia fecioară. În casă aleg să mi se pună Manu pentru că mai există un Andrei”, a afirmat tânărul.

Cu ce se ocupă Manu de la Mireasa sezon 5

El este om de afaceri și spune că a avut patru relații serioase. Manu are o fetiță cu fosta lui parteneră. ”Sunt foarte fericit că sunt tatăl unei fetițe. Sincer, nu am tras de ea. Eram oarecum sătul, mi se părea o femeie cicălitoare.

Dacă ea nu alegea să plece, mergeam așa mai departe. Mă ocup de fetița mea. Știe și de chestia cu emisiunea, și-a luat AntenaPlay ca să se uite la mine.”, a mai declarat noul concurent de la Mireasa.

Manu afirmă că fosta lui iubită este însărcinată în șapte luni. Fata are 25 de ani, cu 11 mai puțin decât el, și au avut o relație de 8-9 luni.

”Cu amândouă a fost ca un dejavu, parcă te șantejează cu copilul, până atunci nu ar fi plecat la mama că știa că nu vii după ea.”, a mai adăugat concurentul de la Mireasa.

Având în vedere situația lui Manu, el va rămâne două săptămâni în casa Mireasa după care va decide dacă place pe cineva sau alege să meargă să aștepte nașterea copilului.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Aron a pus punct cunoașterii cu Elena. De ce a luat brusc această decizie... Mireasa 2022, sezon 5. Elena și Aron, noi explicații după ce au pus punct cunoașterii. Tatăl băiatului a trimis un mesaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x