Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cine este și cum arată Robert, noul concurent

Robert, pe care concurenții de la Mireasa l-au numit ”schiorul”, a intrat în competiție. Acesta are 24 de ani și speră să devină tată înainte să împlinească 27.

robert de la mireasa sezon 5 imbracat intr-o camasa alba Galerie
Robert, pe care concurenții de la Mireasa l-au numit ”schiorul”, a intrat în competiție. Acesta are 24 de ani și speră să devină tată înainte să împlinească 27 | Antena 1

”E prima dată când am emoțiile astea”, a zis Robert după ce a intrat în casa Mireasa sezon 5. Acesta a fost foarte emoționat, dar și-a revenit după ce a urmărit materialul în care s-a prezentat.

Cine este Robert, noul concurent de la Mireasa sezon 5

Robert are 24 de ani și este din Brașov. ”De mic am fost pasionat de sporturile extreme. Am practicat ski sărituri până la 17 ani.”, a povestit el, care a fost nevoit să renunțe la carieră din cauza unei accidentări.

Tânărul și-a folosit pasiunea pentru a își face o afacere. El închiriează motociclete pentru enduro. Până la 30 de ani vrea să fie milionar. ”E realizabil”, zice el.

”Aveam o vârstă foarte fragedă când părinții mei s-au despărțit. Am rămas cu mama, vorbesc cu tata, dar nu mai este la fel ca atunci.”, a povestit tânărul care caută o fată înaltă, cu ochii căprui, ambițioasă.

Până la 27 de ani, Robert ar vrea să aibă primul copil. ”Am remarcat pe cineva în casa Mireasa. Acum e într-o relație și e și blondă.”, a zis el.

Pe cine place Robert, noul concurent de la Mireasa sezon 5

Robert a dezvăluit că a pus ochii pe o fată blondă, care acum se află într-o relație. Este vorba despre Sabrina, cea care a glumit, înainte să știe, că pentru ea intră ”schiorul”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl Alexandrei a intervenit după discuțiile dintre fată și Aron. Ce a sfătuit-o... Mireasa 2022, sezon 5. Ce se întâmplă cu Aron și Alexandra. Perneș susține că a surprins priviri între fată și Cosmin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x