Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 4 iunie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul din Gala de sâmbătă, 4 iunie 2022.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 4 iunie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii Galerie
Clasamentul publicului din 4 iunie | Antena 1

Săptămâna trecută a fost una dificilă pentru concurenții din casa Mireasa. Sabrina și Perneș sunt mai bine, dar au intrat în conflict cu doamna Eleonora.

Ce s-a întâmplat în casa Mireasa săptămâna trecută

Doamna Dana i-a spus confidentei lui Perneș că nu este o mamă în adevăratul sens al cuvântului, iar acest lucru a dus la discuții intense. Perneș nu i-a luat apărarea însoțitoarei lui, chiar s-a certat cu ea, iar acest lucru a făcut-o pe mama concurentului să sune în emisiune și să-și certe fiul pentru comportamentul lui.

Giovana s-a certat cu doamna Dana, iar discuțiile dintre ele pare că nu se mai termină.

Alina și Valentin au lăsat certurile deoparte și au făcut pasul următor în relație. Valentin și-a cerut iubita în căsătorie în timp ce săreau cu parașuta și i-a oferit un inel foarte frumos.

În cuplul Yana și Andrei tensiunea a fost la cote maxime. La adresa fetei au fost aduse mai multe acuzații pe motiv că în afara casei a avut relații cu bărbați maturi, cu potențial financiar mare.

Clasamentul Mireasa sezon 5 din 4 iunie 2022

Publicul Mireasa a votat intens și în această săptămână pe platforma mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și prin SMS la 1272. Iată cum arată clasamentul din Gala de pe 4 iunie:

Mireasa Săptămânii este Giovana. Mama Săptămânii este doamna Eleonora și Mirele Săptămânii este Sese.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a explicat Yana pozele și videoclipurile din mediul online... Mireasa 2022, sezonul 5. Surpriză de proporții. Mamele și concurenții singuri din casă au fost chemați să voteze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x