Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 9 aprilie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână. Clasamentul din Gala de sâmbătă, 9 aprilie, a suferit schimbări. Mai mult detalii găsiți în rândurile următoare.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 9 aprilie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii Galerie
Clasamentul publicului din 9 aprili | Antena 1

Săptămâna a fost una grea pentru Leo și Nora. Fata a plecat acasă, din cauza unor probleme de sănătate, iar Leo a decis să se despartă de ea. Doamna Dana spune că este mai liniștită acum, dar Leo și Nora și-au spus te iubesc la plecare și s-au sărutat.

Valentin și Alina au intrat din nou în conflict cu doamna Dana, care în cele din urmă a acuzat și ea probleme de sănătate. Adrian a renunțat la Ina și pare interesat de Sabrina Andrei și Sabrina se cunosc mai bine, iar Ionuț și Dani nu se înțeleg deloc bine, fapt ce a dus la tensiuni în casa băieților.

Înainte de a dezvălui clasamentul publicului, fetele din casa Mireasa au fost invitate să nominalizeze un băiat care să plece din casă.

Larisa crede că Ionuț trebuie să plece, Yana l-a nominalizat pe Leo, Giovana îl vrea acasă pe Dani, Sabrina îl elimină pe Ionuț, Ina îl vrea acasă pe Adrian, Alina spune că acasă trebuie să plece Leo, Elena îl trimite acasă pe Adrian, Anda spune că trebuie să plece Ionuț.

Dani este pe ultimul loc în topul băieților. Ionuț și Dani intră în cursa de eliminare.

Cum arată clasamentul de la Mireasa din 9 aprilie 2022

Publicul a votat și a ales favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama Favorită, Băiatul Favorit și Fata Favorită și cum arată TOP 3:

Mama Săptămânii este doamna Dana.

Top 3 băieți:
1. Perneș
2. Sese
3. Valentin

Top 3 fete:
1. Giovana
2. Alina
3. Sabrina

Mireasa 2022, sezonul 5. Imagini de la plecarea Norei din casa Mireasa. Ce i-a spus lui Leo... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au sărbătorit 2 luni de relație. Imagini de la mini petrecerea lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x