Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara s-a supărat pe Larisa și a jignit-o. De la ce a pornit totul

Doamna Mioara o acuză pe Larisa că i-ar lua hainele și le-ar muta prin casă, iar fata neagă. Mama lui Andrei de la Mireasa sezon 5 i-a aruncat cuvinte grele.

colaj de imagini cu doamna mioara, larisa si andrei de la mireasa Galerie
Doamna Mioara o acuză pe Larisa că i-ar lua hainele și le-ar muta prin casă, iar fata neagă. Mama lui Andrei de la Mireasa sezon 5 i-a aruncat cuvinte grele. | Antena 1

”Vaco care ești”, se aude doamna Mioara. De la câțiva metri distanță, Larisa spune: ”Vă rog să mă lasați în pace, da? Atât vă spun. Dacă vă puneți cu mine o să mă cunoașteți”.

”Nesimțito care ești, obraznico care ești, care îmi iei hainele și le muți, scroafo care ești, needucato”, nu s-a lăsat doamna Mioara. ”Pe mine nu mă faceți nesimțită. Needucată sunteți dumeavoastră”, a mai zis și concurenta.

Atunci mama lui Andrei a plusat. ”Da, ești, needucato. Care-mi controlezi hainele toate. Nu stai tu cuminte, îți arăt eu ție. Ia să vezi ce zic eu. Obraznico care nu te-au educat părinții. Lipsă de bun simț ai. .... de mahala ești.”, a mai afirmat, vizibil nervoasă, doamna Mioara.

Puțin mai târziu, când concurenții se strângeau pentru emisiune, Larisa a zis că va face viața un calvar tuturor concurenților până o vor elimina. Doamna Mioara a luat personal aceasta afirmație: ”Îmi face viața mea imposibilă. Îmi ia hainele și mi le zvârle și nu le mai găsesc. Aia cu botul mare, gorila. Seamănă cu o gorilă. Am avut prea multă bunătate, dar de acum m-am schimbat”.

Ce părere are Andrei despre cearta dintre Larisa și doamna Mioara

”Te-aș ruga frumos să-ți vezi de treaba ta. Și mama mea o să-și vadă de treabă. Să nu vă mai jigniți. Evitați-vă, nici buna ziua să nu vă dați. Am crezut că un salut merge. Păstrați spațiu între voi. Eu nu vreau să mai fiu chemat pe subiectul ăsta la Capricii pentru că este jenant.”, a spus Andrei după ce a văzut imaginile.

El a afirmat că atât Larisa, cât și mama lui au greșit.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Fosta iubită a lui Manu a intervenit telefonic. Ce și-au spus cei doi... Mireasa 2021, sezon 3. Ce a postat Anamaria după ce a confirmat despărțirea de Bogdan. Videoclipul cu subînțeles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x