Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Elena, în lacrimi după o afirmație făcută de Adrian. Cum s-a ajuns aici

Deși Elena și Adrian păreau să concentreze doar pe ce era pozitiv în jurul lor, iată că au apărut primele neînțelegeri între ei.

adrian si elena de lal mireasa sezon 5 la capriciile iubirii Galerie
Deși Elena și Adrian păreau să concentreze doar pe ce era pozitiv în jurul lor, iată că au apărut primele neînțelegeri între ei. | Antena 1

Cei doi se aflau pe terasă când Elena a început brusc să plângă după o afirmație aparent nevinovată, făcută de Adrian.

”Ai o privire superbă, și naturală și curată.”, a spus Adrian și Elena s-a amuzat de faptul că ea i-a zis, în urmă cu câteva zile, că se simte murdară în comparație cu puritatea lui.

Concurentul a precizat că era, cel mai probabil, efectul sucului, însă nu a vrut să-i atragă atenția asupra acestui lucru. ”Spune-mi, cum să nu-mi spui?!”, a zis atunci Elena.

De ce a plâns Elena pe terasă, când stătea cu Adrian

”Mi-a fost teamă să nu te superi pe mine.”, a răspunss tânărul și Elena l-a informat că acum este supărată. ”Acum m-am supărat... Cum adică nu-mi spui?! Îmi spui tot timpul că sunt un om rezonabil. Uite, dacă acum nu mi-ai spus, da, m-am enervat.

Chiar m-am enervat. Da, sunt supărată. Ai fi vrut să-mi spui aseară, acum că am deschis subiectul. Altfel nu mi-ai fi spus. Când e o chestie din asta, mă gândesc oare câte chestii nu-mi mai spui. Așa făcea și el, ca să nu mă supere. Apoi mă supăram.”, a turuit concurenta.

”Tot timpul am fost sincer cu tine, îți promit, îți jur asta. Am fost tot timpul sincer cu tine. Trebuia eu să stric momentul.”, a replicat Adrian.

Nu a reușit să o liniștească pe Elena, care a început să plângă: ”Nu știu cât la sută din supărarea mea e strict pe ce s-a întâmplat sau cât e pentru că știu că am mai trecut prin asta așa. Asta mă face să mă gândesc ce persoană oribilă sunt încât nu poate să-mi zică cineva, că mamă cum fac, cum mă supăr.”

Adrian i-a spus că nu vrea să o rănească pentru că este sensibilă și foarte bună.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Aron, reacție nervoasă la adresa bunicii Elena. De ce a înjurat și a ridicat tonul la ea... Mireasa 2022, sezon 5. Giovana a ieșit din casă pentru a-i alege un cadou lui Sese. Cum a reacționat el la surpriza preg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x