Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana, glumeață la petrecerea burlăcițelor: ”Ia, fă un dans la bară”

Giovana a fost foarte sociabilă la petrecerea burlacilor, însă tânăra s-a ținut departe fizic de tinerii veniți. De cealaltă parte, Sese de la Mireasa sezon 5 a preferat liniștea și a evitat să bea și să danseze cu fetele.

giovana si sese imbracati in galben Galerie
Giovana a fost foarte sociabilă la petrecerea burlacilor, însă tânăra s-a ținut departe fizic de tinerii veniți. De cealaltă parte, Sese de la Mireasa sezon 5 a preferat liniștea și a evitat să bea și să danseze cu fetele. | Antena 1

Giovana și Sese au fost sociabili la petrecea burlacilor și burlăcițelor. Cei doi tineri au fost, însă, cu gândul la partenerii lor.

Cum s-au distrat Sese și Giovana la petrecerea burlacilor

La petrecere, Giovana s-a distrat cu celelalte concurente, dar a evitat interacțiunile fizice cu băieții veniți. Ea a socializat, însă nu a dorit ca aceștia să încerce să depășească anumite limite.

Pe aceeași idee a mers și Sese, care a refuzat să danseze și să bea cu fetele din casa lor. El doar a socializat, însă și acolo a fost reținut.

”Ia, fă un dans la bară ca să mă înveți pe mine. Dacă îmi faci un dans, dansez cu tine.”, a insistat Giovana. În cealaltă parte a casei, Florina încerca să-l ajute pe Sese să se distreze.

El a refuzat categoric, nici să bea un shot cu tânăra nu a dorit. A preferat să se ridice și să danseze singur. În acest timp, Giovana se întâmpla cum se distreabă băieții în acel moment.

”Vreau să știu ce face”, a zis tânăra într-o discuție cu Sabrina. ”Dacă nu erai filmată, te culcai cu el?”, a vrut să știe Giovana despre Elena. Când a fost întrebată același lucru, ea s-a simțit atacată și a zis că are un soț. ”Mi se par prea copii pentru mine”, a adăugat ea.

În ediția live, Sese a susținut că nu îi place să tragă cineva de el. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina, surprinsă de atitudinea lui Perneș la petrecerea burlacilor. Ce l-a pus pe gânduri pe ... Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara și Andrei au primit vizita familiei. Imagini emoționante de la reîntâlnire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x