Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Juliana a vrut să iasă din platou. Ce s-a întâmplat cu ea și de ce a avut nevoie de ajutorul medicilor

Juliana de la Mireasa sezon 5 a primit o veste tulburătoare de acasă. Bunica ei, singura pe care o mai avea, s-a stins din viață.

colaj de imagini cu juliana de la mireasa sezon 5 cand plange Galerie
Juliana de la Mireasa sezon 5 a primit o veste tulburătoare de acasă. Bunica ei, singura pe care o mai avea, s-a stins din viață | Antena 1

Concurenta de la Mireasa sezon 5 a primit vestea tristă de la mama sa. Imediat cum a auzit, a început să plângă în hohote.

Juliana, în lacrimi după ce și-a pierdut bunica

La scurt timp, din cauza șocului, Juliana a avut nevoie de ajutorul medicilor. Nici în emisia live ea nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Tânăra a plâns și nu a putut răspunde la toate întrebările Gabrielei Cristea. Când a spus că nu se simte în stare să fie acolo, moderatoarea emisiunii a întrebat-o dacă are nevoie de o pauză.

Ea a răspuns afirmativ și a ieșit din platou.

Cine e Juliana de la Mireasa sezon 5

”Sunt 100% asiatică. Amândoi părinții mei sunt chinezi. M-am născut în România. Limba mea maternă e româna. Sunt o româncă în corp de chinezoaică. Am făcut școala și m-am născut aici.”, a zis Juliana.

Fata a afirmat că nu a venit pentru cineva anume și că are nevoie să simtă o conexiune pentru a se convinge de un anumit lucru. ”Sincer, m-am uitat recent un pic. Toți băieții mi se par interesanți, dar e altceva când suntem față în față.”, a mai spus Juliana, care este model.

Mamele au vrut să știe dacă Juliana Cassie este pregătită pentru căsătorie, iar fata a spus că își dorește o familie. Nu a negat faptul că este încă micuță și că mai are multe de învățat.

”Eu îmi doresc foarte mult o familie, dar nu pot să presupun foarte multe. Cred că mai am de învățat și multe lucruri.”, a zis Juliana când doamna Dana a întrebat-o dacă plănuiește să se căsătorească în casa Mireasa dacă se va îndrăgosti.

Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra și Aron s-au despărțit. Doamna Elena a avut doar cuvinte grele de spus la adresa fetei... Mireasa 2022, sezon 5. Nora a făcut un atac de panică după ce a aflat părerea familiei lui Leo despre relația lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x