Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Larisei i-a picat fața când a auzit ce vorbește doamna Dana cu Anda despre ea

Larisa a fost foarte deranjată de faptul că doamna Dana și Anda au discutat despre ea și Sabrina. Se întâmpla pe terasă și în living, unde comentau dispariția ouălor.

colaj de imagini cu larisa si dana de la mireasa sezon 5 Galerie
Larisa a fost foarte deranjată de faptul că doamna Dana și Anda au discutat despre ea și Sabrina. Se întâmpla pe terasă și în living, unde comentau dispariția ouălor. | Antena 1

În una dintre zilele trecute, doamna Dana și Anda au vrut să-și pregătească o omletă. Când au ajuns la frigider, au constatat că mai era doar unul în cofrag și au plecat pe urma ”infractorilor”.

Aceștia erau chiar în bucătărie, savurau omleta preparată cu șase ouă. Este vorba despre Sabrina și Larisa, prietenele doamnei Dana.

Totuși, asta nu a oprit-o să abordeze subiectul alături de Anda, în absența celor două concurente. Mama lui Leo s-a arătat nemulțumită de faptul că fetele nu au împărțit ouăle în mod egal. Nu era singura neplăcere trăită de doamna Dana, căci ea a ținut să menționeze și un anumit eveniment legat de o pereche de ochelari.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mânat de gelozie, Perneș a uitat de filtre. Gesturi violente și limbaj deplasat față de Sabrina

Aceasta a mai subliniat faptul că are mai multe de spus, însă va dezvălui totul când vor fi afară. I-a promis Andei că este vorba despre lucruri care o vor face să se închine.

Larisa s-a schimbat la față când a auzit cuvintele doamnei Dana

După difuzarea materialului, Larisa a fost vizibil afectată. Ea a refuzat să comenteze, dar a zâmbit complice către Sabrina. Doamna Dana i-a replicat să nu mai fie irascibilă.

”Dana, tu ești irascibilă. Nu comentez, îmi pare rău. Nu m-a deranjat că s-a discutat, ci ce s-a spus în material. Trebuia să veniți să vorbiți cu noi. Nu vreau să comentez, pur și simplu. Suntem prietene, normal, dar nu...”, a zis Larisa, vizibil deranjată.

”Ne-au auzit, că erau împreună. S-a întâmplat”, a spus doamna Dana.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Mânat de gelozie, Perneș a uitat de filtre. Gesturi violente și limbaj deplasat față de Sabrina... Mireasa 2022, sezon 5. Părinții lui Perneș, prima reacție după comportamentul avut la petrecere. Ce i-a reproșat tatăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x