Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Leo a răbufnit în casă, alături de băieți. Ce l-a deranjat și de ce i-a numit „parșivi” pe unii dintre ei

Leo a răbufnit în Casa Mireasa, alături de alți băieți și au vorbit despre atitudinea din casă. Iată ce a spus el despre ceilalți concurenți.

Leo a răbufnit în casă, alături de băieți. Ce l-a deranjat și de ce i-a numit „parșivi” Galerie
Leo a răbufnit în casă, alături de băieți. Ce l-a deranjat și de ce i-a numit „parșivi” | Antena 1

Leo a făcut o serie de dezvăluiri în Casa Mireasa, dar și la Capriciile Iubirii, despre băieții cocnurenți și nu numai. Deși el nu a dat nume a lăsat de înțeles că ar fi vorba despre mai multe persoane.

Leo i-a numit „parșivi” pe unii cncurenți din Casa Mireasa. Care a fost motivul pentru care a recurs la un asemenea gest

Leo și Sese au purtat o conversație deschisă la Mireasa, unde au discutat despre mai multe lucruri care îi deranjează, iar aceștia au fost invitați la Capriciile Iubirii, pentru a dezvolta subiectul, însă Leo nu a vrut să ofere mai multe detalii despre acest subiect.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Conflictul dintre doamna Mioara și doamna Dana a escaladat. Ce s-a întâmplat după emisia live de ieri

„Sese, cel mai mare factor este parșivitatea. De asta vreau să se termine competiția, să mă izolez de oameni. Chestiile astea negative sunt ca putregaiul, cum se strică un măr lângă unul bun”, spune Leo despre concurenții din Casa Mireasa.

„Bag mâna în foc că nu m-a auzit cineva vorbind despre o relație”, mai spun ei.

„Vreau să-i demonstrez Andei cât de mult o mulțumesc, eu mă concentrez pe Anda, e oaza mea de liniște, casa mea, sunt sentimente. Am ajuns să spăl, să strâng farfuriile pentru alții. De acum gătesc doar pentru mine, că am ajuns să strâng după alții. Pentru mine există doar eu și Anda. Noi venim, abia aștept să le vedem pe fete, și se simte tensiunea”, spune Leo.

„Ăsta doarme ca o muiere, Perneș”, mai spun băieții.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara o acuză pe doamna Dana că îi ia hainele: „Nici la baie nu mă lasă”. Ce se întâmplă

Băieții din Casa Mireasa au fost invitați la Capriciile Iubirii unde au discutat alături de Gabriela Cristea și Paula Chirilă mai în detaliu toate declarațiile pe care ei le-au făcut:

„E un sentiment împărtășit în toată casa, parșivitatea. Simt chestia asta vag. Asta simt eu. Eu nu pot să-i ofer ce vreau eu. Declarația mea e că pe exterior oamenii se pot schimba”, spune Leo la Mireasa, Capriciile Iubirii.

Băieții sunt supărați de faptul că treburile și responsabilitățile din casă nu sunt împărțite în mod egal, iar unii dintre ei sunt nevoiți să strângă din urma altor persoane, iar acest ucru nu li se pare deloc corect.

Mireasa 2022, sezon 5. Manu le-a arătat tuturor primele imagini cu fiul său nou-născut. În ce ipostază emoționantă au ap... Mireasa 2022, sezon 5. Conflictul dintre Larisa și Doamna Dana a ajuns la cote maxime. Ce i-a reproșat Elena mamei lui L...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x