Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Nora a stârnit gelozii la petrecere. Giovana, foarte nervoasă: ”Du-te-n .... cu mortăciunile tale cu tot”

Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 s-au certat pentru că el s-ar fi uitat după Nora. A urmat o ceartă în toată regula.

giovana si sese de la mireasa dupa ce s-a certat Galerie
Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 s-au certat pentru că el s-ar fi uitat după Nora. A urmat o ceartă în toată regula. | Antena 1

”Hai du-te că ți-a venit iubirea”, i-a zis Giovana lui Sese. El a fost și mai surprins, însă a înțeles când i-a zis faptul că s-a uitat la Nora. El a replicat că și ea s-a uitat după alte persoane.

”M-am uitat la televizor”, s-a apărat Sese.

Giovana, foarte nervoasă după ce Sese s-ar fi uitat la Nora

”Să fiu în rochie de mireasă și tu te uiți la altcineva. Du-te-n .... cu mortăciunile tale cu tot”, a mai tunat Giovana. ”Ce m.... mă-tii vrei?! Mă țineai pe mine în brațe și te uitai. Mergem mire și mireasă și aia o să fie acolo și o să te uiți.

Recunoaște, nu mă mai minți în casă. Și acum tânjești... după ce?! Toată viața o să te gândești acolo, că aaa nu s-a întâmplat nimic”, a mai adăugat Giovana, vizibil enervată.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. După ce s-a îmbrâncit cu Perneș, Sabrina a discutat cu Larisa fără lavaliere: ”De ce mai stai?!”

”Eu simt tot și văd tot.”, a mai spus ea în live.

”Cum nu s-a uitat?! Că s-a dat și materialul. Nu te uiți când sunt eu acolo, cu mine în brațe”, a afirmat logodnica în live. Sese chiar a subliniat că s-a ferit că stea în jurul Norei.

”Eu tot timpul am evitat pentru că știu că o deranjează.”, a afirmat Sese. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Larisa și Robert s-au sărutat cu patos la party. Răzvan s-a supărat și nu și-a luat la revedere d... Mireasa 2022, sezon 5. Leo l-a confruntat pe Robert. Ce a avut să-i reproșeze în legătură cu Nora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x