Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Nora și Leo au dormit împreună. Reacția doamnei Dana după ce a văzut scenele surprinse pe camere

Nora și Leo de la Mireasa sezon 5 au dormit împreună. Cei doi au fost foarte afectuoși, însă doamna Dana tot nu pare să fie de acord cu relația lor.

Aflați în dormitorul fetelor, Nora și Leo s-au ascuns sub pătură. Cei doi s-au ”aprins” și au avut un dialog codat, despre care au spus ulterior că era continuarea unei povești.

Ce a spus doamna Dana după ce a urmărit imaginile cu Leo și Nora

Tinerii s-au sărutat și îmbrățișat, iar doamna Dana a privit cu sprâncenele ridicate imaginile. La un moment dat, Leo i-a spus Norei că nu știe ce dorește corpul lui de la el. Fata i-a răspuns: ”Eu știu”.

”Sunt surprinsă. Eu aș fi vrut să cred că sunt frate și soră, dar... Cred că am început să accept un pic situația, de astăzi. Până acum nu am putut să o accept, diger.

Îmi este foarte greu să vorbesc despre asta. Nu știu ce va fi în continuare, așteptăm ca timpul să-și spună cuvântul.”, a spus doamna Dana.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Ce s-a întâmplat cu Nora după ce a cunoscut-o pe sora lui Leo de la Mireasa

După ediția din 23 februarie 2022 de la Mireasa-Capriciile Iubirii, Nora a făcut un atac de panică. Aceasta a cunoscut-o pe Ruxi, fiica doamnei Dana, care i-a zis că o parte din familie e împotriva relației ei cu Leo.

”Nu e vorba de Ruxi, e vorba de temerile mele. Niciodată în afara casei nu mi s-a întâmplat. Nu fac atac de panică din cauza dragostei, din cauza temerilor. O să fie bine. Înfrunt oamenii, numai că s-a întâmplat. Asta e, mergem înainte”, a zis Nora.

Leo a afirmat că era curios dacă există lucruri neplăcute despre Nora, așa că a întrebat-o pe Ruxi dacă a auzit ceva. El a spus că e vorba doar despre o simplă curiozitate.

”Îmi pare rău, îmi pare foarte rău. Cumva ma doare sufletul pentru ea.”, a spus și doamna Dana.

Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra, între Cosmin și Aron. Pe care l-a ales: Nu am vrut să mă joc cu sentimentele nimănui... Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au făcut nominalizări. Ce fete intră în cursa pentru eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x