Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, curtat de o tânără din afara casei. I-a trimis o scrisoare. Reacția Sabrinei

Perneș este plăcut de o tânără din afara competiției, care i-a tot trimis scrisori. Iată ce reacția a avut logodnica Sabrina când au citit împreună rândurile.

sabrina se uita la pernes care e suparat Galerie
Perneș este plăcut de o tânără din afara competiției, care i-a tot trimis scrisori. Iată ce reacția a avut logodnica Sabrina când au citit împreună rândurile. | Antena 1

Perneș a fost surprins când a ajuns la el o scrisoare semnată de o domnișoară. Emma voia să clarifice faptul că nu dorește ca el să se despartă dacă e fericit.

”Mă, ce prăpădită”, a zis Sabrina. ”Doamne, cum naiba să îmi pune buze din astea?!”, a spus și Perneș când a văzut că admiratoarea i-a pus și un pupic în plic.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Familia Alinei i-a vizitat pe ea și Valentin în casa Mireasa. Ce le-au spus

Cei doi s-au amuzat pe seama rândurilor primite, iar Perneș s-a plimbat cu scrisoarea prin casă.

”Ei nu înțeleg că nu am ochi pentru altcineva. Ești singura pe care o iubesc în viața asta”, a ținut Perneș să puncteze. Sabrina a zis că e ”mișto” să nu simți grija.

După difuzarea materialului, Perneș a continuat să fie supărat din cauza faptului că Sabrina nu dorește să se cunune în Marea Finală.

”Am așa, o zi, două mai nașpa. Am căzut eu. Nu vreau să fiu îngrozitor de supărat. (...) Mă gândesc că dacă pune lucrurile negative pe primul loc, afară poate să plece”, a explicat Perneș în live, când supărarea i se citea pe chip.

Sabrina spune că schimbările lui de stare o bulversează. ”Nu mai înțeleg nici eu comenzile. Cred că s-au adunat foarte multe”, a subliniat ea.

Sabrina și Perneș nu vor să se căsătorească

”Facem lucrul ăsta ca să ne bucurăm de sfârșit. Ți-am zis că nu mă căsătoresc”, a zis Sabrina când au rămas doar ea și Perneș. ”Când vine vorba de lucruri seriose, tu nu...”, a intervenit el. Perneș a asigurat-o că lucrurile vor fi ok între ei. ”Nu sunt 100% sigură să fac pasul aici”, a mai adăugat fata.

”Îmi pare rău că am depus actele. Voiam să fac asta o singură dată. Nu sunt supărat pe faza cu nunta, dar ți-am zis. O să vedem atunci, cum o să decurgă lucrurile afară”, a mai afirmat concurentul.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Răsturnare de situație în cazul Sabrinei și lui Perneș. Ce vor să facă în Finală

”Eu sunt și supărat și vesel că am întâlnit-o pe Sabrina. Vrem să vă anunțăm că nu facem pasul aici. Eu sunt supărat că nu facem acest pas, cu siguranță o să facem pasul afară”, a anunțat Perneș.

”Eu sunt mulțumită că am venit la Mireasa și că l-am cunoscut pe Perneș. Din păcate, nu facem pasul aici mai mult din decizia mea. Eu îl iubesc foarte mult, cu siguranță voi rămâne cu el afară”, a adăugat și Sabrina.

Mireasa 2022, sezon 5. Familia Alinei i-a vizitat pe ea și Valentin în casa Mireasa. Ce le-au spus... Mireasa 2022, sezon 5. Yana și Andrei, despărțiți din nou de 500 de km. Celelalte cupluri îi vor în Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x