Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Răzvan, curtat de o fostă concurentă. Ce a spus când a văzut imaginile cu ea

Răzvan a primit o scrisoare din partea lui Lucy, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa. Acesta a întrebat pe toată lumea cine este și a cerut informații.

razvan de la mireasa sezon 5 imbracat intr-o camasa neagra Galerie
Răzvan a primit o scrisoare din partea lui Lucy, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa. Acesta a întrebat pe toată lumea cine este și a cerut informații. | Antena 1

Lucy vrea să îl cunoască pe Răzvan. ”Nu știu cum arată, nu știu nimic”, a zis concurentul. ”E plăcut să te aprecieze cineva. Foarte mult.”, a mai adăugat el. Când doamna Eleonora i-a adus o poză, Răzvan a întrebat câți ani are.

”E o fată simpatică”, a zis el după ce a văzut imaginile cu Lucy.

Lucy a intervenit telefonic pentru a își exprima intențiile

”Salut toți concurenții. Mă bucur să vă aud. Sabrina, mă pup, îmi e dor de tine. Eu sper să nu se mărite. Sincer, nu cred că e momentul, mai au timp să se cunoască afară cu Perneș. Eu îl apreciez, dar asta e părerea mea. Acum, ei știu mai bine. (...) Nu mă așteptam să se facă un subiect pe tema asta. I-am trimis o simplă scrisoare de apreciere. Cât m-am uitat, mi-a plăcut foarte mult comportamentul lui Răzvan. Cam asta, dacă el dorește să mă cunoască, îmi poate scrie.”, a afirmat Lucy, prin telefon.

Ea a adăugat că nu și-a găsit pe nimeni și că s-a înscris la sezonul 6 Mireasa.

”M-am înscris așa, eram curioasă dacă o să fiu acceptată.”, a zis Lucy și a recunoscut că a vrut să se înscrie pentru că dorea să-l cunoască pe Răzvan, care și el se gândea să se înscrie în sezonul 6.

”Îți mulțumesc. E foarte flatant să primesc un mesaj de apreciere, susținere. Putem vorbi afară”, a susținut Răzvan și Lucy a zis că e de acord. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese au petrecut noaptea în camera matrimonială: ”Ce scârțâie”... Mireasa 2022, sezon 5. Ce au răspuns Alexandra și Cosmin, întrebați când se vor căsători. Unde locuiesc acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x