Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sese a plâns după o ceartă cu Giovana. Ce s-a întâmplat cu cei doi

Giovana și Sese s-au certat la petrecerea de sâmbătă. Cei doi concurenți de la Mireasa sezon 5 au avut replici dure și tânărul a plâns.

giovana si sese se cearta in bucatarie Galerie
Giovana și Sese s-au certat la petrecerea de sâmbătă. Cei doi concurenți de la Mireasa sezon 5 au avut replici dure și tânărul a plâns. | Antena 1

”Nu am ce să rezolv. Nu m-a deranjat nimic”, a zis Giovana când Sese a întrebat-o ce o supără. El a insistat și iubita lui a replicat: ”Altă întrebare. Nu avem ce să rezolvăm”.

De ce s-au certat Giovana și Sese la petrecere

”Tot timpul mă iei peste picior”, a mai spus Sese. Giovana s-a supărat și i-a zis că-l ia cum vrea ea. Băiatul a fost deranjat pentru că iubita lui s-ar fi uitat după Andrei.

”Mă iei la mișto, te iau la mișto.”, a spus concurenta și a subliniat că ea este sus când Sese i-a reproșat că are o atitudine de superioritate față de el.

Mai târziu, ei s-au întâlnit în baie și Giovana l-a respins pe iubitul ei. El a pupat-o și curând concurenta i-a reamintit că ea nu își dorește un bărbat gelos.

”Te uiți mai atent la Andrei”, a adăugat Sese. De cealaltă parte, Giovana i-a spus că ușor ușor se va sătura de aceste ”discuții prostești”.

”De ce mai stai cu mine dacă zici că sunt așa, sunt așa? Eu cum ar trebui să fac când tu mă iei așa de sus? Puteai să-mi spui că nu te-ai uitat.”, a afirmat Sese.

”Ce pana mea că mă uit?! Când o să termini cu chestiile alea? Să-mi scoți ochii că mă uit?! Frate, vii cu copilării din astea? Tu vrei să țin privirea în pământ? Mă uit când trebuie”, a spus Giovana și Sese iar s-a aprins.

”Era bun ăla care îți dădea palme”, a declarat băiatul.

Cum explică Giovana și Sese cearta de la petrecere

”Nu am o bănuială că îl place pe Andrei. M-a întrebat ce m-a deranjat și i-am spus de ce. Am spus că stilul ei de a analiza persoana, din cap până în picioare. Poate fi greșeala mea că îmi fac eu filme.”, a explicat Sese.

El a plâns după petrecere: ”Am plâns după ce ne-am pupat și am simțit că am fost prostuți”.

Giovana a spus că au clarificat situația: ”Se vede foarte urât și...”.

”M-a deranjat că dintr-o prostie, chiar nu m-am uitat, gesturile care le-a făcut. E gelos și eu sunt, dar să nu o dăm în extrema cealaltă. Nu am mai reacționat, nu că a plecat. Atunci era altceva (se referă la Nora”, a adăugat și concurenta.

Mai multe detalii în videoclipul de mai sus.

Mireasa 2022, sezonul 5. Rezultatele cursei de eliminare. Dani a primit cele mai multe voturi și este eliminat... Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au despărțit. Cum s-a ajuns la separare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x