Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sese a tras-o puternic de mână și haine pe Giovana după ce s-au certat. Ulterior a spart ușa de nervi

Sese și Giovana de la Mireasa sezon 5 s-au certat la petrecerea de sâmbătă. Tânărul i-a reproșat că nu se simte important și că se uită după Valentin.

giovana si sese de la mireasa in platoul emisiunii Galerie
Sese și Giovana de la Mireasa sezon 5 s-au certat la petrecerea de sâmbătă. Tânărul i-a reproșat că nu se simte important și că se uită după Valentin. | Antena 1

După ce au discutat aprins, Giovana a vrut să plece. Cei doi se aflau în baie și în momentul în care iubita lui s-a îndepărtat, Sese a tras-o de mână astfel încât ea mai avea puțin și cădea peste el.

Puțin mai târziu, el a plecat în casa băieților și a lovit ușa cu piciorul. În partea de jos, bucata de lemn s-a spart.

De ce s-au certat Sese și Giovana de la Mireasa sezon 5

”Te uiți, ha? Îți place fără mâneci. Deci mă jur dacă m-aș uita eu așa la cineva. Aveai zâmbetul până aici. Dacă văd că reacționezi la fel nu mă simt special”, i-a zis Sese.

În acest timp, Giovana l-a rugat să nu-și mai dea ”filme aiurea”. De cealaltă parte, Sese a afirmat că el poate să cucerească mai bine decât ar face-o ea dacă ar zâmbi.

”Iar e gelos.”, a zis iubita lui Sese când Larisa a intervenit și i-a întrebat ce au. ”Mă gândesc că e și sucul de vină”, a mai adăugat Giovana.

Câteva minute mai târziu, Sese și Giovana au început o altă discuție. El i-a reproșat că nu se simte important și că e nevoie de alții să-i aducă zâmbetul pe buze. ”Tu te încarci cu energie de la Inimioara și Adrian și o răsfrângi asupra mea”, a spus Sese, care a mai adăugat că Giovana nu comunică cu el.

Convorbirea s-a mutat în baie, unde Giovana a refuzat să discută. Când să plece, iubitul ei a tras-o pe mână, de haine și a treia oară de mână.

Când a revăzut gesturile partenerului ei, Giovana și-a pus mâna la față. Imediat au fost difuzate imaginile când Sese a spart ușa.

În emisia live, băiatul a zis că iubita lui îi amplifică ”nebunia”. Giovana a reamintit că i-a dat un ultimatum și că asta va fi ultima ceartă pentru că nu îi plac aceste situații.

Giovana a plâns după ce s-au certat dur, în urmă cu o săptămână

O discuție tensionată a adus lacrimi pe obrajii Giovanei, care nu a mai plâns până atunci la Mireasa. Sese a luat-o în brațe și a încercat să o calmeze, însă a fost de neînduplecat.

Giovana a spus că simte faptul că lucrurile nu mai merg bine între ei pentru că există multă tensiune. În live, a spus că nu-și dorește ca prietena ei să o vadă în această stare.

”Am plâns pentru că nu voiam să mă vadă așa prietena mea. Nu îmi place să mă vadă că... Ne-am împăcat. De fiecare dată ne împăcăm.”, a afirmat Giovana.

”Readucem toate chestiile astea... O etichetă anapoda, aia cu agresiv, că am mușcat-o.”, explica și Sese.

Mireasa 2021, sezon 4. Cum le-a pozat Victor pe Andrada și buni Lenu. Cele două au avut multe neînțelegeri în competiție... Mireasa 2022, sezon 5. Adrian a întrerupt cunoașterea cu Inimioara și e deja interesat de altă fată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x