Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Yana îl încurajează pe Andrei să renunțe la ea. Doamna Mioara crede că fata are pe altcineva

Yana de la Mireasa sezon 5 i-a transmis lui Andrei că ea nu este potrivită pentru el și l-a încurajat să renunțe la ea, pe motiv că ei îi este greu să pună punct.

”Ar trebui să renunți la mine pentru că nu sunt omul potrivit. Am mai multe probleme decât... Tu nu-ți dai seama cum sunt eu, de asta spui așa. Tu te amăgești singur. Sau ai tras concluzii prea rapid”, a zis Yana.

Andrei a replicat că nu simte aceste lucruri și e convins că Yana e perfectă pentru el: ”Tu încerci să-mi spui ceva, dar nu ai curaj să mergi până la capăt”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cine a câștigat proba Cabinei telefonice. S-au dus lupte grele

Yana a adăugat că vrea să-l avertizeze și apoi s-au sărutat cu foc: ”Decât să stau să scot sudoarea din mine într-o cușcă, mai bine stau cu tine să mă pupi”.

”Nu vreau să mai am aceste discuții cu tine, chiar nu vreau să-ți mai spun lucruri. Cum m-ai cunoscut tu, așa sunt. Eu nu mă schimb, sunt real. Să nu uiți lucrurile astea. Dacă vrei să-ți dai șansă să mă cunoști, dacă nu...”, i-a transmis Andrei iubitei lui.

Doamna Mioara, împotriva Yanei: ”Probabil are pe cineva afară”

”Consider că ea nu-l place. Andrei vorbește mult și e sincer, ea nu. Probabil are pe cineva afară. Ar fi mai bine să spună, nu o obligă nimeni. Nu aș vrea să-l văd pe Andrei că suferă. Nu cred că s-ar merita. Degeaba luptă el, dacă nu sunt în egală măsură”, a zis doamna Mioara.

Andrei a susținut că mama lui se grăbește și i-a mulțumit pentru părere.

”Când iubești, nu ai avea acele rețineri.”, a mai subliniat doamna Mioara. Yana a zis doar că nu-și arată sentimentele prin vorbe, ci prin afecțiunea. Ea a mai menționat faptul că are gânduri absurde și că este toxică, așa că Andrei va trebui să aibă multă răbdare cu ea.

”Siguranță nimeni nu poate da. Nici eu, nici el. Mai ales acum, că suntem de două săptămâni”, a mai explicat Yana.

Doamna Mioara a repetat că probabil fata se gândește la altcineva din afara casei și că vânează pe cineva cu potențial financiar mare.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Răzvan, încântat de Alisia: ”Suntem într-o cunoaștere”... Mireasa 2022, sezon 5. Cine a câștigat proba Cabinei telefonice. S-au dus lupte grele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x