Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, declarații și tandrețe. Ce își spun cei doi în intimitatea camerei

Valentin i-a spus Alinei că este femeia lângă care se simte bine, înțeles, iubit și apreciat și își dorește mult ca lucrurile să meargă bine între ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, declarații și tandrețe. Ce își spun cei doi în intimitatea camerei Galerie
Alina și Valentin, declarații și tandrețe | Antena 1

Alina i-a pus câteva întrebări despre trecut și l-a întrebat cât de repede se îndrăgostea afară. Valentin a spus că nu, iar Alina i-a mulțumit că în relația lor o spune doar atunci când o simte.

Alina și Valentin, declarații și tandrețe

Băiatul i-a spus din nou cât de frumoasă este. Alina i-a spus însă că Inimioara se potrivea mai mult la așteptările părinților săi, iar Valentin a încercat să explice că așa a fost analiza mamei sale la începutul competiției.

Cu toate acestea, Valentin nu i-a spus deloc Alinei până acum te iubesc, iar Alina a spus că o să spună și ea atunci când o să simtă. Gabriela Cristea i-a felicitat pentru cum se comportă acum și că au renunțat să se mai certe.

Cei doi au spus că sunt foarte bine acum și că relația lor este perfect în acest moment al vieții lor.

Alina a primit un apel telefonic de la fratele său

Alina a primit un apel telefonic de la fratele său în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii. Iată ce au discutat cei doi și ce mesaj i-a transmis Vasilică lui Valentin, viitorului său cumnat.

Alina și Valentin au fost invitați în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii după ce au avut parte de un moment de intimitate depare de luminile camerelor. Concurentul a câștigat cel mai recent task, motiv pentru care a fost recompensat cu o noapte la hotel alături de iubita lui.

Cei doi au avut parte de o primă seară romantică împreună, care pare că le-a sudat și mai mult relația din casa Mireasa. La scurt timp de la cele întâmplate, Alina a avut parte de o surpriză uriașă la televizor.

Tânăra a primit un apel telefonic din partea fratelui său, Vasilică, care a încurajat-o să câștige cât mai multe task-uri pentru a petrece mai mult timp alături de Valentin. De asemenea, bărbatul a spus în glumă că spera ca tatăl său să nu fi văzut imaginile cu sora sa de la hotel.

„În primul rând, să aibă grijă cu task-urile. Să le câștige, pai au venit acolo să piardă? Sor-mea e mereu câștigătoare, nu are cum să le piardă”, i-a transmis Vasilică surorii sale.

„Așa o să fac, dar tata tot de părerea asta e?”, l-a întrebat Alina, vizibil amuzată.

„Nu știu, nu-l am pe tata lângă. Eu sper că nu a văzut tatăl meu”, i-a răspuns bărbatul în glumă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, discuții cu Perneș despre scrisoarea misterioasă. Ce crede băiatul domnei Dana... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce se întâmpla în relația dintre Inimioara și Adrian. Fata se învinovățește pentru tot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x