Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo au mers la plimbare cu bicicletele. Cum s-au distrat cei doi

Ca o compensație a faptului că imaginile cu ei din intimitate au fost difuzate la tv, Leo și Anda s-au plimbat cu bicicletele în parcul Herăstrău.

Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo au mers la plimbare cu bicicletele. Cum s-au distrat cei doi Galerie
Anda și Leo au mers la plimbare cu bicicletele | Antena 1

Leo a spus că lucrurile s-au schimbat în bine după logodnă și că sunt mai uniți ca niciodată. Cei doi își doresc o familie împreună, iar acest lucru îi face să profite de fiecare clipă pe care o petrec împreună.

Anda și Leo au mers la plimbare cu bicicletele

Anda și Leo au discutat și despre nuntă, iar fata a spus că se gândește deja la restaurant, la decorațiuni, la tot ce e nvoie. Leo a spus că ei își doresc o nuntă mai restrânsă. Băiatul doamnei Dana a spus că regăsește în Anda fata pe care a căutat-o toată viața.

Chiar dacă a aflat mai multe despre ce își dorește Anda, fata nu i-a dat prea multe detalii despre rochia de mireasă pentru că vrea să îi facă o surpriză.

Anda a spus că Leo este jumătatea ei. Băiatul doamnei Dana a spus că nu vrea să câștige competiția și că se gândește doar la momentele în care vor merge împreună acasă.

Cuplurile au avut task-ul unica șansă

Cuplurile din casa Mireasa au avut de îndeplinit un nou task. Provocarea "unica șansă" le-a dat o mulțime de emoții concurenților din cuplu.

Fiecare pereche și-a ales un loc pentru o oră de romantism. Concurenților li s-a spus că imaginile surprinse în acea oră de intimitate nu vor fi difuzate.

Cu toate acestea, mai apoi cuplurile s-au votat între ele, iar cuplul cu cele mai multe voturi va fi expus la tv, imagini necenzurate.

Sese și Giovana, Anda și Leo, Alina și Valentin și Sabrina și Perneș au profitat cum au știut mai bine de ora de romantism.

Anda și Leo a fost cuplul ales de concurenți ca imaginile cu ei să fie difuzate la TV.

Cei doi au discutat mult și au ajuns la concluzia că scopul task-ului a fost să vadă cum se comportă cei doi în intimitate, ca și cuplu.

Cu toate acestea, după ce s-a atins lumina, cei doi au mai discutat despre momentele intime de la hotel. Anda a spus că s-a simțit în largul ei față de Leo.

Fata a spus că a simțit potrivire fața de Leo și în ceea ce privește latura sexuală. Băiatul doamnei Dana a spus că este mulțumit de ceea ce a descoperit la Anda pentru că și-a dat seama că fata nu a fost cu mulți bărbați.

Mireasa 2022, sezonul 5. Conflictul dintre doamna Mioara și doamna Dana a escaladat. Ce s-a întâmplat după emisia live d... Mireasa 2022, sezon 5. Manu le-a arătat tuturor primele imagini cu fiul său nou-născut. În ce ipostază emoționantă au ap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x