Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo, prima imagine după ce au părăsit show-ul matrimonial. Ce a atras atenția susținătorilor

Anda și Leo au început o frumoasă poveste de iubire în casa Mireasa, după ce Leo a trecut printr-o despărțire și o perioadă foarte grea în care mama sa, doamna Dana, s-a opus legăturii lui cu Nora.

Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo, prima imagine după ce au părăsit show-ul matrimonial. Ce a atras atenția susținătorilor
Anda și Leo, prima imagine după ce au părăsit show-ul matrimonial | Mireasa

Deși băiatul a spus că nu își va face o altă relație după despărțire, inimii nu i-a putut dicta și s-a apropiat de Anda, tânăra care deși tăcută uneori, i-a atras în mod special atenția. Cei doi au avut parte de clipe frumoase în casa Mireasa și apele s-au liniștit în familia sa, doamna Dana s-a arătat mulțumită și i-a oferit “inelul soacrei” pentru tânără.

Anda și Leo au publicat prima imagine după ce au părăsit casa Mireasa

Din nefericire, la cursa de eliminare, aceștia au fost votați în proporție mare să părăsească show-ul matrimonial, iar cei trei nu au mai făcut parte din peisajul show-ului matrimonial.
Povestea lor de iubire, însă, a continuat și dincolo de ecrane, iar susținătorii i-au urmărit îndeaproape pentru a vedea activitatea lor din mediul online.

După ce au părăsit casa Mireasa, cei doi nu au postat nicio fotografie împreună, însă a venit și momentul mult așteptat de fani!

O fotografie cu cei doi ținându-se de mână, însoțită de textul: “Împreună pentru totdeauna”, i-a bucurat pe cei de acasă. Este prima lor imagine împreună! Fanii au observat apropierea dintre cei doi, iar textul a fost suficient pentru a înțelege cât de mult se iubesc cei doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro. Ei sunt mirii sezonului

Cine sunt doamna Dana și Leo, foștii concurenți de la Mireasa sezon 5

Când a intrat în casa Mireasa, Leo a dezvăluit că este din județul Ilfov. El spunea că locuiește în Pipera Voluntari împreună cu familia.

El are o soră mai mică, care a participat și ea la Mireasa, Ruxi Anghel. Se înțeleg foarte bine și se iubesc enorm.

Leo este student la drept, dar are și licența de bucătar. Nu vrea să facă o meserie din asta, este doar o pasiune.

La acel moment, el sublinia că are o relație foarte bună cu familia, mai ales cu mama, pe care o consideră cea mai bună prietenă deoarece “este foarte open mind”.

Anghel Daniela are 46 ani și este născută în București. Provine dintr-o familie de machedoni și are trei surori. Este căsătorită de 25 de ani cu tatăl copiilor, care este român.

Finala Mireasa sezon 5. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro. Ei sunt mirii sezonului... Mireasa 2022, sezonul 5. Mesajul Larisei pentru cuplul Sabrina și Perneș. Ce le-a transmis fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x