Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana s-au împăcat. Cum au ajuns la sentimente mai bune

Andrei și Yana s-au certat după ce fata i-a reproșat iubitului ei că nu o înțelege și îi pune etichete greșit. 

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana s-au împăcat. Cum au ajuns la sentimente mai bune Galerie
Andrei și Yana s-au împăcat | Antena 1

Situația dintre ei a fost incertă câteva zile, timp în care Andrei a fost pe gânduri. Yana a inițiat o discuție cu băiatul doamnei Mioara și a spus că sentimentele ei nu au dispărut, dar că se simte liniștită.

Andrei și Yana s-au împăcat

Fata i-a spus lui Andrei că nu-și aduceau unul altuia liniștea de care au nevoie. Yana a mai punctat faptul că liniștea i se trage de la faptul că nu îi plăcea că este în centrul atenției.

În timpul discuției, doamna Eleonora i-a anunțat că au primit un pachet de la susținători. Cei doi s-au bucurat de cadourile și mesajele primite, dar fata mai avea nevoie de ceva.

În timp ce se aflau la masă și mâncau, Yana a cerut un șervețel, iar Andrei a sărutat-o ca să fie el șervețelul ei. Fata s-a opus inițial, dar apoi a revenit la sentimente mai bune. În timp ce Leo și Anda își aniversau 1 lună de relație, Yana și Andrei s-au retras în intimitatea dormitorului lui Andrei.

Andrei i-a spus Yanei că i-ar plăcea să nu fie un alt partener în viața ei și că își dorește mai mult de la ea. Fata a mai spus că ea crede în relația lor în proporție de 70%.

Yana și Andrei, discuții despre situația financiară

Yana și Andrei au avut o discuție despre situația financiară. În timp ce Andrei este mai focusat pe familie, Yana a spus că ea preferă un stil de viață mai colorat.

Andrei a fost sincer cu Yana încă de la începutul relației și i-a spus că nu are suficient de mulți bani ca să-i ofere viața pe care ea a trăit-o înainte de intrarea în casa Mireasa. Yana pe de altă parte a spus că ea nu este materialistă și că nu este deloc înțeleasă în relația cu Andrei.

De aici și până la ton ridicat nu a mai fost decât un pas. După ce au fost difuzate imagini cu cearta lor și cu stilul de viață al Yanei de dinainte, Andrei a spus că el poate face cel mult un credit pentru o casă nu pentru opulență. Yana a declarat în emisia live că ea nu mai vrea stilul de viață de dinainte și că este dispusă să muncească împreună ca să se realizeze.

Cea mai supărată după difuzarea imaginilor a fost doamna Mioara. Aceasta a spus că nu o place deloc pe Yana și că este frumoasă viața fetei, dar că ai nevoie de bani mulți ca să ai parte de așa ceva.

După ce Andrei a întrebat-o pe Sabrina la piscină dacă mănâncă pizza, iar Yana a fost geloasă, imaginile s-au difuzat ieri în emisia live. Yana s-a supărat foarte rău și l-a rugat pe Andrei să nu mai vorbească cu ea. Mai apoi, doamna Mioara a spus că a avut niște bănuieli și acum i s-au confirmat.

Yana mai apoi și-a luat spațiu față de Andrei și a spus că are nevoie de timp. Fata i-a explicat iubitului ei că nu vrea gelozie în relația ei, iar după ce au mers la Mireasa Capriciile Iubirii, Yana a decis să pună punct relației lor.

Yana a mai spus că dacă se vor întâlni peste 15 ani pe stradă cu siguranță nu se vor mai saluta.

Yana și Andrei s-au despărțit.

Mireasa sezon 2. Ce a apărut pe profilul Mădălinei după ce Radu s-a logodit cu Amalia... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce se va întâmpla în gala din data de 28 mai. Există o cursă de eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x