Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron a mers în casa mamelor și a fetelor. Cine i-a atras atenția concurentului

Aron este primul băiat pe care fetele din casa Mireasa l-au cunoscut în sezonul 5. Acesta s-a descris într-o scurtă prezentare, iar fetele au fost numai ochi și urechi.

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron a mers în casa mamelor și a fetelor. Cine i-a atras atenția concurentului Galerie
Aron are un spirit artistic dezvoltat, iar printre pasiunile sale se mai numără mașinile și antreprenoriatul | Antena 1

Aron are un spirit artistic dezvoltat, iar printre pasiunile sale se mai numără mașinile și antreprenoriatul. Bunica Elena spune despre el că îl consideră un bărbat frumos, gata să aibă o relație serioasă. Concurentul spune despre însoțitoarea sa că are o mare încredere în ea și că știe că îi vrea tot binele din lume.

Aron a mers în casa mamelor și a fetelor

Acesta este stabilit la Cluj și deși părinții sunt atrași de partea religioasă, tatăl său fiind preot, acesta și-a urmat propriul vis. A urmat calea antreprenoriatului și spune că femeia visurilor sale trebuie să fie brunetă, ambițioasă și sinceră, dar care să fie dornică de socializare.

De un an nu a mai avut o relație din cauza durerilor trecutului. Acesta a avut o relație de 5 ani, dar și-a dat seama de femeia de lângă el abia când s-au mutat împreună. După ce a închis acest capitol al vieții sale, Aron este gata să pornească pe un alt drum al vieții sale.

Aron vrea să spună mereu lucrurilor pe nume, urăște să fie prefăcut și dacă își găsește persoana potrivită spune că se va căsători fără ezitare.

Aunci când a intrat în casa Mireasa, Aron a vrut să le cunoască pe fete. Chiar dacă a avut emoții mari, acesta a analizat cu atenție fiecare dată în parte. Acesta a spus despre concurente că sunt foarte atrăgătoare, dar vrea să le cunoască și gândirea și mentalitatea.

Aron este un spirit liber care pune iubirea pe primul loc.

Inimioara și Aron au avut un blind date

Atunci când au primit mesajul pe plasmă, Aron și Inimioara au mers rapid să se pregătească. Au avut emoții mari atunci când au pășit în camera de blind date.

Atunci când Aron a auzit cum o cheamă pe concurentă, acesta a avut o reacție simpatică și a spus că și numele ei trage spre iubire. Cei doi s-au cunoscut mai bine prin intermediul întrebărilor, iar diferența de vârstă dintre ei nu pare un impediment.

Inimioara are două job-uri: este asistent educator și lucrează și în vânzări. Acest lucru l-a atras pe Aron care a spus că se bucură să audă asta și că nu a cunoscut o femeie care așteaptă bani de la părinți.

Când s-au întors în casă, cei doi au fost întrebați. Lăcrămioara a spus că i-a plăcut de Aron, dar băiatul a zis că nu a fost foarte încântat de ce a văzut sau auzit.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, alături de Inimioara atunci când a plâns. Ce a emoționat-o pe concurentă... Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin a mers și el în casa fetelor. Concurentul e sincer, încrezător și dornic de o relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. Dediș nu poate sta departe de Delia! Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. Dediș nu poate sta departe de Delia! Joi, 29.02.2024, 16:36
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent

Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent

La task-ul cătușelor, Khaled a fost legat de Delia. Cu toate acestea, pentru o ieșire a ales-o pe Laura.

Joi, 29.02.2024, 15:04
Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Alina și Valentin, cunoscuți publicului larg din emisiunea „Mireasa”, au reușit să aducă o rază de lumină și căldură în inimile a milioane de telespectatori. Cum s-au filmat cu bebelușul lor.

Joi, 29.02.2024, 14:07
Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

Alexandru și Cristina au primit binecuvântarea ambelor familii. După ce mama fetei a spus că îl place pe concurent, a venit rândul tatălui lui să își spună părerea.

Joi, 29.02.2024, 11:06
Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus

Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus

Doamna Iulica, mama Iulianei, a intervenit telefonic și i-a cerut scuze Andradei pentru reacția fiicei sale.

Joi, 29.02.2024, 11:05
Ultimele știri
x