Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron a mers în casa mamelor și a fetelor. Cine i-a atras atenția concurentului

Aron este primul băiat pe care fetele din casa Mireasa l-au cunoscut în sezonul 5. Acesta s-a descris într-o scurtă prezentare, iar fetele au fost numai ochi și urechi.

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron a mers în casa mamelor și a fetelor. Cine i-a atras atenția concurentului Galerie
Aron are un spirit artistic dezvoltat, iar printre pasiunile sale se mai numără mașinile și antreprenoriatul | Antena 1

Aron are un spirit artistic dezvoltat, iar printre pasiunile sale se mai numără mașinile și antreprenoriatul. Bunica Elena spune despre el că îl consideră un bărbat frumos, gata să aibă o relație serioasă. Concurentul spune despre însoțitoarea sa că are o mare încredere în ea și că știe că îi vrea tot binele din lume.

Aron a mers în casa mamelor și a fetelor

Acesta este stabilit la Cluj și deși părinții sunt atrași de partea religioasă, tatăl său fiind preot, acesta și-a urmat propriul vis. A urmat calea antreprenoriatului și spune că femeia visurilor sale trebuie să fie brunetă, ambițioasă și sinceră, dar care să fie dornică de socializare.

De un an nu a mai avut o relație din cauza durerilor trecutului. Acesta a avut o relație de 5 ani, dar și-a dat seama de femeia de lângă el abia când s-au mutat împreună. După ce a închis acest capitol al vieții sale, Aron este gata să pornească pe un alt drum al vieții sale.

Aron vrea să spună mereu lucrurilor pe nume, urăște să fie prefăcut și dacă își găsește persoana potrivită spune că se va căsători fără ezitare.

Aunci când a intrat în casa Mireasa, Aron a vrut să le cunoască pe fete. Chiar dacă a avut emoții mari, acesta a analizat cu atenție fiecare dată în parte. Acesta a spus despre concurente că sunt foarte atrăgătoare, dar vrea să le cunoască și gândirea și mentalitatea.

Aron este un spirit liber care pune iubirea pe primul loc.

Inimioara și Aron au avut un blind date

Atunci când au primit mesajul pe plasmă, Aron și Inimioara au mers rapid să se pregătească. Au avut emoții mari atunci când au pășit în camera de blind date.

Atunci când Aron a auzit cum o cheamă pe concurentă, acesta a avut o reacție simpatică și a spus că și numele ei trage spre iubire. Cei doi s-au cunoscut mai bine prin intermediul întrebărilor, iar diferența de vârstă dintre ei nu pare un impediment.

Inimioara are două job-uri: este asistent educator și lucrează și în vânzări. Acest lucru l-a atras pe Aron care a spus că se bucură să audă asta și că nu a cunoscut o femeie care așteaptă bani de la părinți.

Când s-au întors în casă, cei doi au fost întrebați. Lăcrămioara a spus că i-a plăcut de Aron, dar băiatul a zis că nu a fost foarte încântat de ce a văzut sau auzit.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, alături de Inimioara atunci când a plâns. Ce a emoționat-o pe concurentă... Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin a mers și el în casa fetelor. Concurentul e sincer, încrezător și dornic de o relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x