Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron e deja îndrăgostit. Ce fată i-a picat cu tronc după prima întâlnire

Aron le-a cunoscut ieri pe fetele din casa Mireasa. Acesta a spus că Nora, Alina, Alexandra și Giovana i-au atras atenția, dar Giovana este fata de care s-a îndrăgostit.

Doamna Elena este de acord cu nepotul și spune că a ales bine. Acesta consideră că Nora și Alina sunt mai potrivite pentru el. Doamna Elena i-a pus chiar și brățara Giovanei pentru Aron, dar mai apoi și-a schibat părerea despre ea.

Aron e deja îndrăgostit

Valentin a venit și el în casa fetelor și a spus că toate fetele i-au atras atenția. Acesta este atras în special de Alina, dar și Nora este pe placul lui.

Băieții au discutat cu Simona Gherghe azi în live și le-au avut alături și pe mame.

Valentin și Cosmin s-au certat deja în casa băieților, iar Valentin și-a păstrat calmul și a încercat să fie temperat și calculat. Băieții spun despre Cosmin că nu este deloc permisiv și că se atacă foarte tare de la orice glumă.

Cosmin nu vrea ca Valentin să nu mai glumească cu el, iar Perneș i-a atras atenția și i-a spus că nu trebuie să se comporte așa. Lui Cosmin pare că nu îi pasă de ceea ce se spune despre el. Cosmin preferă ca Valentin să-l evite și l-a numit frustrat pe concurent.

Andrei și Perneș s-au contrat și ei, iar subiectul a fost discuția pe care au avut-o cu Simona Gherghe în live-ul de ieri când au fost întrebați dacă au locuit cu o femeie în casă.

Discuțiile au continuat și azi în emisia live, iar Simona Gherghe a încercat să înțeleagă ce se întâmplă. Valentin a spus că a luat atitudine la ofensele lui Cosmin.

Unde poți urmări live concurenții pe AntenaPlay

Telespectatorii emisiunii Mireasa sezon 5 au la dispoziție două canale live unde îi pot urmării pe favoriții lor din noul sezon al show-ului matrimonial. Este vorba despre două canale dedicate show-ului matrimonial de la Antena 1. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe.

Astfel, fanii emisiunii vor avea ocazia de a urmări ce doresc din activitățile pe care noii concurenți de la Mireasa sezon 5 le au în casa iubirii.

Pentru a accesa canalele live de la Mireasa, mergeți pe site-ul https://antenaplay.ro/ sau aplicația AntenaPlay și selectați canalele cu sigla emisiunii.

Sezonul 5 Mireasa a început pe 22.01.2022 la Antena 1. 8 fete și 8 băieți au pășit în casă cu gândul să-și găsească perechea. Alături de ei se află și șase mame.

Mireasa sezon 5. Unde poți urmări live concurenții pe AntenaPlay. Sunt disponibile două canale... Mireasa 2022, sezonul 5. Sese a cunoscut fetele. Cum a decurs întâlnirea cu Andreea...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x