Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce se întâmpla în relația dintre Inimioara și Adrian. Fata se învinovățește pentru tot

Inimioara a intrat în casa Mireasa pentru Adrian. Aceasta a plâns și i-a spus Giovanei că se simte în plus în competiție.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce se întâmpla în relația dintre Inimioara și Adrian. Fata se învinovățește pentru tot Galerie
Ce se întâmpla în relația dintre Inimioara și Adrian | Antena 1

Fata a spus că nu mai suportă să facă pași doar ea și a fost deranjată de faptul că Adrian nu o bagă deloc în seamă. Sese a stat și el de vorbă cu Adrian și au încercat să găsească un punct comun.

Ce se întâmpla în relația dintre Inimioara și Adrian

Adrian a spus că Inimioara îl pune într-o postură proastă, mai ales atunci când spune prin casă că este soțul ei. Chiar dacă Sese și Giovana au încercat să-i apropie, se pare că nimic nu îi poate aduce mai aproape.

Inimioara a suferit mult în camera ei și se întreba când o să fie și ea fericită. În acest timp, Alina i-a spus lui Adrian că ea nu crede că el simte ceva față de Inimioara. În ciuda faptului că a spus că va pune punct, acesta a mers în camera fetei.

Inimioara i-a spus lui Adrian că preferă sinceritate din partea lui și dacă nu o place să-i dea pace. În emisia live de azi, cei doi s-au ținut de mână, iar prin telefon a intrat în direct tatăl lui Adrian.

Domnul Iulian i-a spus fiului său să fie liniștit în emisiune că el se descurcă bine acasă. Tatăl lui Adrian a spus că Inimioara este pe placul lor și că-i vede potriviți, doar că ar trebui să comunice mai mult unul cu altul.

Domnul Iulian a spus că și el a sesizat că Adrian s-a comportat diferit când era atras de Ina. Tatăl băiatului a cerut răbdare din partea celor doi pentru că acesta este cheia într-o relație.

Cum a fost primită Inimioara în casă

Adrian a cerut ca Inimioara să intre în casa Mireasa ca să se cunoască mai bine. Fata a intrat în competiție în gala din 23 aprilie.

Toți cei din casă le-au arătat susținerea lor. Doamna Elena a spus că se potrivesc foarte bine, iar Adrian a spus că abia așteaptă să petreacă timpul alături de ea.

Și doamna Eleonora și Giovana l-au lăudat pe Adrian în fața Inimioarei, iar energia pozitivă a dăinuit în casă după intrarea fetei. Adrian a spus că este prima dată când o fată îl privește cu inima curată.

Giovana le-a promis că le va deveni nașă dacă aceștia vor decide să se căsătorească. Adrian vrea să-și dea timp și să lase lucrurile să se rezolve de la sine.

Doamna Dana spune că cei doi se potrivesc de minune și crede că se vor căsători. Când Inimioara și Adrian au stat de vorbă, fata i-a spus că abia aștepta să-l vadă și că a fost interesată de el de când i-a văzut prima dată poza.

Inimioara a spus că e dispusă să-l accepte pe Adrian așa cum este el, cu tot cu stilul lui diferit de viață. Adrian a spus că fata a băgat un șoc în inima lui și că abia așteaptă să o cunoască mai bine.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, declarații și tandrețe. Ce își spun cei doi în intimitatea camerei... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina, supărată la culme din cauza Sabrinei și a lui Valentin. Camerele au surprins tot ce s-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. Dediș nu poate sta departe de Delia! Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. Dediș nu poate sta departe de Delia! Joi, 29.02.2024, 16:36
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent

Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent

La task-ul cătușelor, Khaled a fost legat de Delia. Cu toate acestea, pentru o ieșire a ales-o pe Laura.

Joi, 29.02.2024, 15:04
Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Cel mai adorabil clip de familie pe care Alina și Valentin l-au făcut alături de bebelușul lor. Cât de adorabili sunt împreună

Alina și Valentin, cunoscuți publicului larg din emisiunea „Mireasa”, au reușit să aducă o rază de lumină și căldură în inimile a milioane de telespectatori. Cum s-au filmat cu bebelușul lor.

Joi, 29.02.2024, 14:07
Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

Mireasa sezonul 9. Alexandru a plâns când și-a auzit tatăl. Ce i-a spus acesta despre Cristina

Alexandru și Cristina au primit binecuvântarea ambelor familii. După ce mama fetei a spus că îl place pe concurent, a venit rândul tatălui lui să își spună părerea.

Joi, 29.02.2024, 11:06
Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus

Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus

Doamna Iulica, mama Iulianei, a intervenit telefonic și i-a cerut scuze Andradei pentru reacția fiicei sale.

Joi, 29.02.2024, 11:05
Ultimele știri
x