Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce se va întâmpla în gala din data de 28 mai. Există o cursă de eliminare

Simona Gherghe a spus că în gala din data de 28 mai există o cursă de eliminare. Acest lucru a stârnit discuții printre concurenți.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce se va întâmpla în gala din data de 28 mai. Există o cursă de eliminare Galerie
Ce se va întâmpla în gala din data de 28 mai | Antena 1

Leo a încercat să le explice băieților că s-a scos imunitatea fetelor din top și că dacă cineva face acum o strategie poate destrăma cuplurile.

Ce se va întâmpla în gala din data de 28 mai

Discuții existau și în casa fetelor. Anda, Larisa și doamna Dana au spus că sigur există plecare directă în rândul fetelor.

Și în cuplul Alina - Vali a fost acest subiect un punct de discuție. Fata a spus că o să fie tărăboi pentru că majoritatea fetelor sunt în cuplu și de aici și până la scandal în casa băieților nu mai este decât un pas. Valentin a spus că aceasta este situația și că majoritatea decide.

Simona Gherghe a spus că afirmația lui Valentin este corectă. În gala de mâine doar Anda și Yana au imunitate. Totul a pornit de la discuții despre strategii în casa Mireasa, lucru care este complet interzis prin regulament.

Gala Mireasa din data de 28 mai se anunță cel puțin interesantă. Faptul că fetele din top își pierd imunitatea a fost ca o avertizare pentru cei care fac strategii deși știau că nu acest lucru este interzis în competiție.

Simona Gherghe: "O să fie foarte interesant, atât vă pot spune".

Clasamentul publicului din 21 mai

Mama Săptămânii: doamna Eleonora.

TOP 3:

1. Giovana
2. Yana
3. Alina

TOP 3 băieți:

1. Perneș
2. Sese
3. Andrei.

”Nu pot decât să le mulțumesc. Da, patru luni... Nu e important topul, dar le mulțumesc frumos pentru susținere, apreciere. Nu pot decât să mă bucur”, a declarat Andrei după ce a intrat în top.

”Ai ieșit din top”, i-a zis Simona Gherghe iubitei lui Perneș. Sabrina: ”Mamă, ce probleme... Nu mă deranjează. Săptămâna trecută la fel... nu mă deranjează, oricum vreau acasă”.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana s-au împăcat. Cum au ajuns la sentimente mai bune... Mireasa 2022, seoznul 5. Alisia a pus punct cunoașterii cu Răzvan. Ce a făcut-o să ia această decizie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x