Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce spune Perneș la două zile după despărțirea de Sabrina. Concurenta a renunțat la el în gala de sâmbătă

Sabrina și Perneș s-au despărțit în gala de sâmbătă. Concurenta a spus că nu era ok în relația cu Perneș și preferă să pună punct acum.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce spune Perneș la două zile după despărțirea de Sabrina. Concurenta a renunțat la el în gala de sâmbătă Galerie
Ce spune Perneș la două zile după despărțirea de Sabrina | Antena 1

Perneș spune că o va lăsa pe Sabrina să vadă ce simte cum e fericirea și că el nu știe dacă mai poate încerca ceva cu ea pe viitor. Concurentul are multe sentimente față de Sabrina și spune că nu se simte deloc bine după despărțire.

Sabrina a zis că nu se simte bine nici ea, dar că speră ca pe viitor lucrurile să fie mai bine.

Azi în emisia live a sunat mama Sabrinei și a întrebat-o pe fiica sa cum se simte. I-a spus să nu mai aibă încredere în doamna Dana și în Larisa pentru că cele două vor "să o tragă în jos".

Din păcate, conexiunea telefonică nu a fost bună și apelul s-a întrerupt. Mama Sabrinei a mai apucat să spună că fiica ei nu este deloc fericită fără Perneș și că dumneaei acasă plânge de când cei doi s-au despărțit.

Cei doi s-au despărțit în gala din 12 martie 2022

Sabrina și Perneș au avut din nou o discuție serioasă. Fata i-a reproșat iubitului ei că este mereu agitat și nervos, iar Perneș a spus că este foarte tăioasă în cuvinte la adresa lui.

Perneș a spus că dacă fata nu mai vrea o relație, acesta este momentul să pună punct relației lor. S-au ridicat de pe canapea și a rămas totul în coadă de pește.

Ezitările Sabrinei l-au determinat pe Perneș să ia o decizie. Acesta a spus că o va lăsa în pace ca să-și dea seama fata ce vrea cu adevărat. Cu toate acestea, după numai 20 de minute, acesta a mers din nou la iubita sa și i-a spus că o vrea alături de el numai dacă simte.

"Când doi oameni nu se potrivesc, oricât ar încerca, nu va merge. Nu mă simt ok în relația aceasta. Îmi doresc mai mult, mai ales de la o relație care trebuie să ducă la o căsătorie", a spus Sabrina.

Fata a spus că nu-i place deloc situația în care se află. Aceasta s-a deschis în fața Larisei și a spus că deși dezamăgește mulți oameni, nu poate mai mult. Doamna Dana a sfătuit-o să ia cea mai bună decizie pentru ea.

Sabrina nu iubește, deși Perneș vrea să creadă acest lucru.

Fata a plâns azi în live și a spus că o doare că va suferi mama sa. Sabrina a spus că vrea să se oprească pentru că simte că nu va ajunge să-l iubească așa cum trebuie. Deși spune că a încercat cu Perneș, nu poate mai mult față de el. Sabrina a spus că nu este fericită în această relație.

Perneș când a auzit aceste cuvinte, a încurajat-o să facă ce simte. Sabrina a pus punct relației lor în gala live de azi, iar Perneș a înțeles și respectă tot ceea ce se întâmplă între ei.

Perneș a spus că a greșit când a oferit prea mult și a fost tot timpul lângă ea, dar este om și are multe de învățat.

Mireasa 2020, sezon 2. Ce a apărut pe contul Mădălinei după ce Radu și-a asumat relația cu Amalia... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin au discutat la petrecerea de sâmbătă seara. În ce relații sunt acum cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x