Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ceartă la limita despărțirii. În pauza de publicitate lucrurile au escaladat între Valentin și Alina

Valentin și Alina s-au certat foarte tare în pauza de publicitate din emisiunea de ieri. Băiatul a ajuns să-i spună iubitei sale că vrea să termine orice legătură. Care este statusul relației lor la 24 de ore după cearta furtunoasă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ceartă la limita despărțirii. În pauza de publicitate lucrurile au escaladat între Valentin și Alina Galerie
Valentin și Alina s-au certat foarte tare în pauza de publicitate din emisiunea de ieri. Băiatul a ajuns să-i spună iubitei sale că vrea să termine orice legătură. Care este statusul relației lor la 24 de ore după cearta furtunoasă. | Mireasa

Ziua Alinei a debutat cu un scandal provocat de faptul că acesta s-a uitat în frigiderul băieților. Discuțiile de ieri au luat amploare și supărarea și-a spus cuvântul.

Valentin i-a reproșat iubitei sale toate lucrurile pe care le-a făcut pentru ea, iar incidentul cu frigiderul din camera băieților pare să fi ost scânteia care i-a adus chiar în pragul de a spune că se despart.

Valentin îi reproșează Alinei că a ales să-și petreacă ziua de naștere alături de Yana.

Duminică Yana și Alina își petreceau timpul împreună pentru că iubiții nu le acordau atenție. De aici până la ceartă a fost doar un pas: "Se uită la mine de parcă sunt ultimul inamic... Ce mă bate la cap să-i zic... Despre ce am... Treaba mea ce am. Tu ce ești, soțul meu?", spune Yana.

Valentin și Alina, discuții la limita despărțirii. Băiatul îi reproșează Alinei că a ales să-și petreacă ziua de naștere alături de Yana

Valentin susține că Alina a spus că a cerut-o în căsătorie de dragul emisiunii, însă tânăra susține că nu a spus deloc lucrul acesta.

“Ai preferat să te gândești că sunt gunoi în fața ta”, spune Valentin. “De unde știi tu ce e în sufletul meu?”, îl întreabă Alina.

Valentin a continuat să-i spună că și-a arătat dragostea sub toate formele, iar ea nu arată respect pentru câte face față de ea. “Nu mai îmi scoate ochii cu ceea ce faci pentru mine!”, spune tânăra. Acesta susține că s-a săturat de toanele partenerului său și de faptul că îi reproșează tot ce face pentru el.

Băiatul susține că gesturile sale îi dovedesc că nu o iubesc. Cei doi ajung la neînțelegeri tot mai des, iar în pauza lucrurile s-au precipitat foarte tare și se îndreptau cu pași repezi către o despărțire: “Am de gând să închei relația, a spus Valentin. “Nu ai putut să apreciezi o secundă și să apreciezi partea bună a lucrurilor”.

“E decizia ta, foarte bine”, spune Alina. “Dacă ai renunțat la mine te rog să nu mai continui discuția”.

În emisiunea de astăzi cei doi sunt foarte zâmbitori. Noapte pare să fi fost un sfetnic bun pentru amândoi și și-au așezat gândurile. Astăzi se declară într-o relație și Valentin susține că a exagerat cu o zi în urmă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, cuvinte dure la adresa lui Adrian: ”Ești cel mai mare mincinos”. Ce l-a deranjat... Mireasa 2022, sezonul 5. Viața Yanei, un mister pentru Andrei. Băiatul bănuiește că ea are probleme de sănătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x