Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Clasamentul publicului din 14 mai 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână și în gala de sâmbătă, 14 mai 2022, s-au aflat rezultatele votului. Clasamentul a fost anunțat de Simona Gherghe.

Mireasa 2022, sezonul 5. Clasamentul publicului din 14 mai 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii Galerie
Clasamentul publicului din 14 mai 2022 | Antena 1

În această săptămână s-au întâmplat multe în casa Mireasa. Relația dintre Perneș și Sabrina este la limită, Perneș s-a săturat de stările fetei, Valentin a încălcat regulamentul, niciun concurent nu mai primește cadouri și pachete de acasă până pe data de 22 mai, iar tensiunile din casa fetelor a atins cote maxime din cauza curățeniei sau a listei de cumpărături.

Clasamentul publicului din 14 mai 2022

Gala de sâmbătă, 14 mai 2022, a emisiunii Mireasa a fost plină de surprize și emoții. S-au întâmplat multe evenimente între concurenți. Simona Gherghe a anunțat cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Mama săptămânii a fost aleasă doamna Eleonora, care a mulțumit tuturor pentru rezultat.

Băiatul săptămânii a fost ales Valentin, pe locul doi clasându-se Sese, urmat de Perneș pe locul trei. Acesta a căzut din top, după ce săptămâna trecută a fost mirele săptămânii.

Tot în gala de sâmbătă a emisiunii Mireasa, difuzată în 7 mai 2022, s-a aflat și topul fetelor. Aici a avut loc o schimbare importantă. Pe primul loc s-a clasat Giovana, pe locul al doilea este Yana, iar ultima poziție a fost ocupată de Sabrina. Alina a ieșit din clasament.

Fetele au nominalizat un băiat pentru cursa de eliminare

Fetele au fost rugate de Simona Gherghe să nominalizeze un băiat pentru cursa de eliminare. Acesta și ultimul băiat din clasament sunt supuși votului publicului pentru a părăsi casa Mireasa.

Larisa l-a nominalizat pe Aron, Anda îl trimite acasă pe Adrian, Sabrina l-a nominalizat pe Aron, Elena îl trimite acasă pe Aron, Yana îl alege pe Răzvan, Giovana îl vrea acasă pe Aron, iar Alina l-a nominalizat tot pe Aron.

Pe ultimul loc în clasament în votul telespectatorilor este Adrian. Adrian și Aron intră în cursa de eliminare.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-au descurcat concurenții la task-ul sărutului. Cine a câștigat provocarea și cine a renun... Mireasa 2022, sezonul 5. Maria Roman, într-o rochie elegantă, cu șliț adânc. Cum s-a pozat fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x