Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Dani, noi acuzații grave. Ce se spune despre concurent

Despre Dani s-a aflat ieri va deveni tată peste o lună, iar mama fostei sale partenere a intrat în direct și a spus că a fost deranjată de faptul că bărbatul vrea o familie, dar el nu mai vrea să știe nimic despre copilul care se va naște în scurt timp.

Mireasa 2022, sezonul 5. Dani, noi acuzații grave. Ce se spune despre concurent Galerie
Dani, noi acuzații grave | Antena 1

După ce s-a spus despre el, Dani a spus că este tatăl biologic al copilului și că o va ajuta pe partenera sa din punct de vedere financiar să-l crească, dar că între ei nu mai poate exista niciun fel de relație. Deranjată de răspunsurile sale, Simona Gherghe l-a scos pe Dani din platoul emisiunii.

Ce spune casa despre trecutul lui Dani

Toți cei din casă au fost revoltați de atitudinea concurentului, mai ales că s-a aflat și că și-a lovit fosta iubită pentru că a dansat cu altcineva într-o seară în club.

Anda a spus că Dani trebuia să spună tot când a intrat în casa Mireasa, iar Leo a felicitat-o pe concurentă. Tânăra a spus că copilul nu are nicio vină și că s-a enervat foarte tare. Alina a fost și ea de acord cu Anda și a spus că cel mai probabil nimeni nu se va mai apropia de el prea curând.

Leo a luat și el atitudine, iar Adrian a spus că este șocat de ceea ce a auzit. Băiatul a încercat să-l convingă că un copil este o binecuvântare și că el își dorește foarte mult un bebeluș.

Andrei, pe de altă parte, crede că nimeni nu este în măsură să judece și că Dani trebuie să-și asume responsabilitățile de tată. Simona Gherghe s-a enervat din nou după ce a văzut imaginile din casă și l-a rugat pe Dani să fie mai conștient de ceea ce a făcut.

Noi acuzații la adresa lui Dani

Despre Dani s-a aflat azi că este acuzat de înșelăciune. O persoană care a dorit să rămână anonimă a spus că concurentul pretindea că este manager la o firmă de panificație și de lactate. Tot despre Dani s-a aflat și că le cerea oamenilor să îi dea bani ca să le scoată certificat de vaccinare Covid.

Potrivit persoanei care a luat legătura cu echipa emisiunii, Dani se ocupa cu plasarea forței de muncă în Viena și ulterior i-a păcălit și i-a lăsat fără serviciu. Mulți oameni au trimis mesaje să spună că Dani i-a păcălit și a luat bani de la ei fără să le ofere în schimb serviciile promise.

Dani a negat acuzațiile care i-au fost aduse. O femeie a sunat azi în emisia live și a spus că era să cadă în plasa promisiunilor lui Dani. Femeia spune că s-a văzut față în față cu Dani și nu înțelege de ce acesta nu recunoaște ceea ce a făcut.

Mireasa 2022, sezonul 5. Intervenția telefonică a Norei, subiect de discuții între doamna Dana și Leo... Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș, analiza relației. Ce au discutat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x