Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Discuții în casa fetelor despre comportamentul Elenei. Ce i-au spus fetele

Elena le-a spus fetelor că a consumat mai multe căni de alcool și că s-a simțit bine în compania lui Aron. Fata le-a reproșat fetelor că s-a amețit și că cele din casă au râs de ea, în loc să-i atragă atenția. 

Mireasa 2022, sezonul 5. Discuții în casa fetelor despre comportamentul Elenei. Ce i-au spus fetele Galerie
Discuții în casa fetelor despre comportamentul Elenei | Antena 1

Bunica Elena i-a spus Elenei să nu mai dea explicații nimănui. Elena a spus că nu a intrat în competiție ca să fie luată în râs. Anda a rugat-o să nu mai bea pentru că acest lucru nu îi face cinste și îi strică imaginea.

Discuții în casa fetelor despre comportamentul Elenei

Doamna Monica, mama lui Ionuț, a spus că de vină este Aron, pentru că el a fost cel care a îndemnat-o să bea atât de mult. Elena și-a cerut scuze pentru tonul pe care le-a vorbit, dar fetele au continuat discuția.

Elena a discutat mai apoi cu Aron, iar băiatul a asigurat-o că va începe și el să atace dacă e cazul.

Întrebată azi în live de Simona Gherghe, fata a susținut că fetele au imitat-o și că i-au băgat cuvinte aiurea în gură. Anda, doamna Monica și Alina sunt cele vizate.

Aron i-a spus doamnei Monica să-și vadă de fiul ei și să nu-și mai dea cu părerea despre el și fata cu care se joacă în cunoaștere. Băiatul a mai subliniat că amândoi s-au simțit bine și el nu consideră că a pus-o într-o lumină proastă pe Elena.

Ce i-a reproșat Elena lui Aron

Cu toate acestea, Elena i-a adus niște reproșuri lui Aron. Cei doi sunt într-o cunoaștere și se simt bine împreună. Acesta a spus că vrea un bărbat care să o respecte, care să știe să-și controleze atracția fizică și care să fie fericit lângă ea.

Elena l-a luat pe Aron la o discuție și i-a spus băiatului că vrea să păstreze o limită în ceea ce privește atingerile fizice. Fata a spus că nu mai ține minte ce au făcut sâmbătă seara, dar vrea să fie respectată.

Concurenta vrea alături un bărbat care știe să facă în mod diplomat față atracției fizice. Elena a spus că nu vrea alături un om care să-i strice imaginea. Cu toate acestea, Aron a spus că vrea ca ea să-l cunoască așa cum este el cu adevărat. Fata a mai spus că nu-i place ce vede în celelalte cupluri din casă.

După toată această discuție, Aron a spus că vrea să meargă mai departe cu relația lor de cunoaștere. Fata și-a deschis sufletul în fața lui și a spus exact ce simte după ce a văzut imaginile de la petrecere.

Mireasa 2021, sezon 3. Ce a răspuns Bogdan când a fost întrebat de Anamaria. Ambii au șters pozele de cuplu de pe social... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce spune Sese după cearta cu Giovana. Băiatul s-a confesat în fața Alinei și a lui Valentin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x