Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana și Anda, discuții despre comentariile din mediul online. Ce au spus cele două

Doamna Dana și Anda au comentat ce s-a spus despre ei în mediul online atunci când au avut interacțiunea cu fanii.

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana și Anda, discuții despre comentariile din mediul online. Ce au spus cele două Galerie
Doamna Dana și Anda, discuții despre comentariile din mediul online | Antena 1

În timp ce Anda a spus că poate era mai bine ca și ea să vorbească atunci când Leo a jignit-o că poate nu mai pica el într-o lumnină proastă, doamna Dana a spus că nu trebuie să mai permită nimănui să-i vorbească așa. Pe de altă parte, mama lui Leo i-a spus fetei că dacă reacționa și ea, Leo se enerva și mai tare.

Doamna Dana și Anda, discuții despre comentariile din mediul online

Doamna Dana i-a mai spus Andei că ei afară își văd de treburile lor, că merg în vacanță în familie și că nu le pasă deloc de ceea ce spun oamenii. Aceasta a mai ținut să-i menționeze fetei faptul că Leo afară este numai un zâmbet și că nu stă după fusta mamei așa cum se spune în mediul online.

Pe de altă parte, doamna Dana a mai spus că cei care i-au jignit pe live nu au bani să plătească un abonament la Antena PLAY ca să vadă cum sunt ei cu adevărat și că nu au niciun drept să-i comenteze, mai ales că unii dintre ei nu știu nici măcar să scrie corect.

Doamna Dana a mai sfătuit-o pe logodnica fiului ei să nu mai asculte atunci când i se aduc comentarii răutăcioase și nici să nu-și mai explice reacțiile sau acțiunile.

Anda îi ia apărarea lui Leo după ce băiatul și-a ieșit din minți

Leo de la Mireasa sezon 5 s-a certat cu Anda, iar fata spune că înțelege motivul pentru care logodnicul ei și-a ieșit din minți. Aceasta i-a luat apărarea la Capriciile Iubirii.

La Mireasa Capriciile Iubirii, Leo a zis că s-au adunat multe frustrări și tensiune, motiv pentru care a izbucnit. Anda a fost cea care a încasat jigniri și un limbaj care nu-i face cinste concurentului.

Deși a fost vizibil afectată de cele spuse, Anda tot i-a luat apărarea logodnicului. ”Ea cumva a luptat (n.r. Raluca în sezonul 4 la task-ul cabinei telefonice.) Având în vedere că nu am văzut trandafirul, pur și simplu nu mi-am dat silința. Eu m-am dus pe ceva și acolo m-am pus.”, a zis Anda.

”Noi lucrurile astea le-am discutat și la calm, le știam. Când le-am auzit pe alt ton nu reacționam, ca să nu îl enervez mai tare. Eu știam lucrurile astea, doar că au fost spuse pe un alt ton. De aia nu am avut reacție”, a mai adăugat Anda.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce a spus Sabrina după ce mama lui Perneș a intrat ieri în direct. Discuțiile nu se mai termină... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, discuții la ceas de seară. Cum au petrecut cei doi o noapte împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x