Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Fotografii cu Alina au ajuns pe adresa redacției. Ce spune mama lui Valentin despre ele

Valentin și Alina au fost despărțit pentru o scurtă perioadă de timp, dar acum s-au împăcat și pare că totul merge bine între cei doi.

Mireasa 2022, sezonul 5. Fotografii cu Alina au ajuns pe adresa redacției. Ce spune mama lui Valentin despre ele Galerie
Fotografii cu Alina au ajuns pe adresa redacției | Antena 1

După ce au ajuns la o concluzie și au intrat într-un conflict cu doamna Dana, azi au fost trimise pe adresa redacției mai multe poze cu Alina, la limita decenței.

Fotografii cu Alina au ajuns pe adresa redacției

Imaginile au fost prezentate azi în emisia live. Acestea sunt imagini publice, pe conturile de sale din mediul online.

Doamna Lupășteanu a intervenit azi în direct și a cerut insistent ca fiul ei să vadă aceste fotografii cu iubita sa. Mama lui Valentin spune că imaginile i-au fost ei trimise și că Alina nu spune adevărul despre trecutul ei.

Potrivit doamnei Lupășteanu, se pare că imaginile au fost făcute pentru o platformă de streaming pentru adulți. Mama lui Valentin nu are dovezi în acest sens, dar îl lasă pe fiul ei să ia cea mai bună decizie pentru el.

Mama lui Valentin nu a spus dacă o vrea sau nu pe Alina, dar a declarat sus și tare că îl va susține pe fiul ei necondiționat, iar dacă Alina va deveni soția sa, atunci ea nu va avea nimic de comentat.

Alina și Valentin au discutat la petrecerea de sâmbătă seara

Alina a fost deranjată de faptul că Valentin a făcut glume cu Larisa la task-ul cătușelor. Concurenta a vrut să renunțe la relația ei cu Valentin.

După ce s-au ignorat o bună perioadă de timp și s-au contrat și în gala din 12 martie 2022, cei doi au discutat din nou la petrecerea de sâmbătă seara. Alina a fost deranjată de faptul că între Larisa și Valentin au existat glume cu tentă sexuală.

Valentin este cel care a abordat-o pe Alina la petrecere. Chiar dacă Alina a spus că Valentin a adus în relația lor doar vorbe și nu a demonstrat nimic, Alina a spus că a fost mai tăcută, dar a demonstrat că-l vrea.

După această discuție cei doi s-au ignorat toată seara. La finalul petrecerii, Valentin a mers în camera fetei și i-a spus noapte bună. Acesta i-a spus să trebuie să se gândească mai bine.

Mireasa 2022, sezon 5. Verișoara Sabrinei și mama lui Perneș au intervenit după cei doi s-au despărțit. Ce sfaturi le-au... Mireasa 2022, sezon 5. Mama lui Aron, rugăminte în lacrimi pentru fiul ei. Ce vești neplăcute i-a transmis de acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x