Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana, schimbare de look. Cum a apărut acum în emisiune

Giovana și Sese au impresionat din nou în platoul emisiunii. Giovana și-a schimbat din nou culoarea părului și acum este gri.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana, schimbare de look. Cum a apărut acum în emisiune Galerie
Giovana, schimbare de look | Antena 1

Simona Gherghe a complimentat-o și i-a spus că îi stă foarte bine. Ulterior, în gala live, s-a difuzat un material cu Giovana în timp ce îi recita lui Sese niște versuri de dragoste în fața camerelor.

Giovana, declarație pentru iubitul ei

Tânăra de 21 de ani și-a declarat iubirea ei din nou, iar Inimioara a fost cea care a citit poezia. Tânăra a rămas impresionat de ceea ce a văzut și a felicitat-o pe iubita lui Sese.

Aceasta a vrut să-i facă o surpriză băiatului pe care îl iubește și a demonstrat din nou cât este de romantică. Inimioara este o susținătoare a celor doi și le vrea tot binele din lume.

Cele două fete au vorbit din nou despre căsătorie. Giovana a spus că este emoționată cu gândul la ziua cea mare.

Sese a declarat că este extrem de emoționat de versurile iubitei sale și a spus că abia s-a abținut să nu plângă. Băiatul i-a declarat Simonei că iubita sa o să fie cea mai frumoasă mireasă.

Sese, certat de mama Giovanei

Mama Giovanei a intervenit telefonic pentru a îl certa pe Sese, despre care consideră că are o atitudine greșită în raport cu fiica sa.

”Nu fac prea bine. Nu îmi place atitudinea lui Sese. Nu îmi place că tot o acuză pe Giovana de lucruri pe care le face el. În loc să-și ceară scuze, atâta lungește scandalul. În primul rând, cel mai mult mă deranjează că i-a spus Giovanei într-un live că îi place sucul, dar văd că el sâmbătă de sâmbătă este beat la fiecare petrecere.

Ce ai de spus, Sese? De ce ai abuzat-o pe Giovana? Tu știi din ce relație a ieșit ea?! Nu știi?? Ce răspuns e ăsta?! Vezi că eu nu sunt Giovana să mă iei pe mine peste picior.”, a zis mama Giovanei.

Sese a asigurat-o pe doamna Camelia că nu o ia peste picior și că i-a fost alături iubitei sale. De asemenea, doamna Camelia l-a mai întrebat de ce bea dacă are această atitudine.

”La fiecare scandal, în loc să-și ceri scuze, o acuzi pe Giovana. Știi că faci ravagii când bei, nu mai bea. Nu vreau să mai văd o sâmbătă când ești beat. Nici măcar un pahar.”, a mai adăugat mama concurentei.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce au discutat Anda, Leo și doamna Dana după reîntâlnirea cu Nora... Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și Răzvan au fost la un date. Cum s-au simțit cei doi la zoo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x