Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au avut din nou discuții. Totul a pornit de la niște melodii

Giovana și Sese au avut din nou discuții. Totul a pornit de la niște melodii interpretate de la invitatul petrecerii, Baboiaș.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au avut din nou discuții. Totul a pornit de la niște melodii Galerie
Giovana și Sese au avut din nou discuții | Antena 1

Interpretul a cântat o piesă ce avea versuri despre un tatuaj cu numele iubitului, iar Giovana are un tatuaj pe corp cu porecla unui fost iubit. Sese a sesizat imediat că iubita sa cânta melodia, iar acest lucru l-a făcut pe băiat să ia atitudine.

Giovana și Sese au avut din nou discuții

Acesta a fost din nou gelos, dar Giovana se simțea atât de bine încât pur și simplu a vrut să evite orice discuție în contradictoriu. Acesta i-a spus că nu se gândește la nimeni altcineva și că Sese are o problemă gravă cu gelozia.

Fata s-a enervat în discuție și l-a întrebat de ce mai stă lângă ea dacă simte că nu este ceea ce trebuie pentru el.

Doamna Elena s-a băgat între ei și le-a spus să nu mai pornească discuții din nimic. Giovana i-a spus lui Sese că ea pleacă din competiție când vrea ea și cum vrea ea. Sese a spus că el tot timpul s-a simțit dat deoparte.

Fata a plecat și i-a spus iubitului ei că atâta timp cât el nu este interesat de ea, ei nu îi pasă. În emisia live, Sese a spus că a dus totul în extrem, dar s-a săturat să mai fie etichetat ca "gelos".

Sese a spus că a doua zi și-a cerut scuze față de iubita lui și că în competiție îl irită orice. Băiatul a recunoscut că el are o problemă, dar că iubita lui îi amplifică stările.

Giovana și Sese au mai avut discuții

Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 s-au certat. De vină a fost un bilet venit din afară și faptul că băiatul a zis că papucii ei sunt, de fapt, ai Sabrinei.

În emisia live din 1 iunie, Sese și Giovana erau vizibili supărați. Cei doi îndrăgostiți nu se țineau de mână, lucru care nu s-a mai întâmplat în altă emisiune.

Întrebați dacă sunt supărați, concurentul a negat că ar fi supărat, însă iubita lui l-a dat de gol.

Sese și Giovana s-au supărat din cauza unor rânduri primite de la susținători. După ce s-au învinovățit reciproc, au mers în dormitor.

Acolo au găsit un alt motiv de ceartă: o pereche de papuci, despre care Sese credea că sunt ai Sabrinei. Surpriză însă, erau ai Giovanei.

”Eu supărat?! Nu sunt supărat”, a zis Sese. ”Asta m-a deranjat, înseamnă că atenția lui e îndreptată mai mult spre altcineva. Pentru mine contează gesturile astea mici.”, a explicat și Giovana.

”Am înțeles, are problemele femeilor. Ne-am dus în partea cealaltă, s-a luat de papuci. O portavoce aveți?! Să țipe mai tare”, a zis Sese care a spus că știa de la Perneș că aceia sunt papucii Sabrinei.

Giovana s-a supărat și din această cauză, susținând că logodnicul ei se lasă influențat de ceilalți concurenți.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Aron, fotografie împreună: "Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat"... Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin are reproșuri la adresa Alinei. Certurile au loc la numai câteva zile de la logodnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x