Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au sărbătorit 2 luni de relație. Imagini de la mini petrecerea lor

Giovana și Sese formează unul dintre cele mai solide cupluri din casa Mireasa. Cei doi se iubesc și chiar dacă au avut și ei parte de încercări, le-au depășit și își trăiesc povestea de dragoste.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au sărbătorit 2 luni de relație. Imagini de la mini petrecerea lor Galerie
Giovana și Sese au sărbătorit 2 luni de relați | Antena 1

Cei doi au împlinit 2 luni de relație și au sărbătorit alături de cei din casă. Au primit cadouri de la susținători și s-au distrat pe cinste în compania colegilor de competiție.

Giovana și Sese au sărbătorit 2 luni de relație

Cei doi s-au plăcut de la început, dar Sese a spus că nu se putea apropia de ea din cauza faptului că nu-i plăcea comportamentul ei.

Declarațiile de dragoste au curs fără încetare și au rememorat cele mai frumoase amintiri pe care le-au trăit în cele două luni de când sunt împreună.

Perneș și Giovana au petrecut 12 ore împreună

Perneș și Giovana de la Mireasa sezon 5 au petrecut 12 ore împreună. Cei doi au făcut echipă la jocul ”Vânează secretul”.

Giovana a trecut rapid la întrebări dificile. După ce l-a întrebat pe Perneș pe unde a călătorit, a vrut să știe ce fantezii sexuale are băiatul. Acesta i-a mărturisit că e un tip romantic și că a avut relații intime în Barcelona, pe o stâncă unde se vedea tot orașul.

Perneș i-a mai zis că a mai fost împreună cu 3-4 femei în același timp și când a întrebat-o pe Giovana care e cel mai nebunesc lucru pe care ea l-a făcut, fata a refuzat să răspundă.

Cei doi s-au odihnit în dormitorul Giovanei. ”Am vrut să am o fată din fiecare țară în care am fost.”, a zis Perneș, care a afirmat că a reușit să facă asta. Mai mult el a dezvăluit secrete decât să afle despre Giovana.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 9 aprilie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a făcut un live după ce a ieșit din casa Mireasa. Unde se află acum concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x