Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese, geloziile pentru care au primit sfaturi. Ce le-a recomandat Paula Chirilă

Giovana și Sese au avut parte de câteva dicuții în contradictoriu, în special pe baza unor gelozii dintre ei.

Giovana și Sese, geloziile pentru care au primit sfaturi. Ce le-a recomandat Paula Chirilă Galerie
Giovana și Sese, geloziile pentru care au primit sfaturi. Ce le-a recomandat Paula Chirilă | Antena 1

Giovana și Sese și-au aruncat replici dure la Mireasa, din cauza unor gelozii. Aceștia au primit mai multe sfaturi de la Paula Chirilă și Gabriela Cristea la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Sese și Giovana, replicile dure cauzte de gelozii. Ce le-au spus Paula Chirilă și Gabriela Cristea la Mireasa - Capriciile Iubirii

Sese și Giovana par să întâmpine greutăți în relație, în special din cauza unor gelozii dintre ei. Iată ce le-a recomandat Paula Chirilă:

„Iubirea e ca la cura de slăbire, e mai important ce faci după. Important e ca după să te menții. Așa e și cu dragostea. Am auzit numai cuvinte care nu vă fac cinste, nici după 20 de ani de căsătorie, nu trebuie să vorbiiți așa. Nu vă cert”, le spune Gabriela Cristea.

„Fiecare are dinamica. La începutul relației, prezinți varianta ta cea mai bună, după care v-ați instalat în relație, începe să iasă ce era mai mâlos, mai la urmă. lucruri pe care i le prezentați partenerului fiind convinși că nu-l poți pierde. Când ești sigur. Lucrurile se pot degrada și încetul cu încetul. Cu certuri inutile relația se erodează. Pentru ce?”, le spune Paula Chirilă.

„Poate de plictiseală am făcut asta”, spune Giovana. „Cu o învățătură plecăm de aici, că nu e bine cum am procedat”, mai spune Giovana.

Tatăl lui Sese i-a ”certat” pe cei doi logodnici, Giovana și Sese

El a continuat: ”Ei încearcă să pornească pe un drum și își pun singuri, din start, piedici. Amândoi, copilării din astea.

Ba că tu te-ai uitat cu coada ochiului nu știu unde, ba că ai făcut nu știu ce. Prostii din astea de copii de grădiniță. (...) Să se comporte conform vârstei lor, nu ca niște copii de grădiniță, să fie mai serioși, să se gândească că au pornit deja pe un drum. Bănuiesc că tot ce s-a petrecut până acum nu a fost doar așa de fadă. El nu s-a dus acolo să facă gagicăreala”.

”Abia aștept să ne vedem, îți dai seama, să ne cunoaștem mai bine.”, a declarat Giovana. ”Personal, am simpatizat-o de prima dată pe Giovana. Mai degrabă ea parcă ar fi fiica mea și Cătălin invers. Ea e genul Cristianei, fiica mea”, a mai adăugat tatăl lui Sese.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrinei i-a pierit zâmbetul când a aflat că mama a scris staff-ului. Femeia o acuză că a minți... Mireasa 2022, sezonul 5. Cosmin și Alexandra, la tv împreună. Cum se înțeleg și ce planuri de viitor au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x