Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese s-au certat. De la ce a pornit totul

Gelozia a fost mereu un punct de discuție în relația dintre Giovana și Sese. Cei doi au discutat mult despre faptul că fata se uită și după alți bărbați.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese s-au certat. De la ce a pornit totul Galerie
Giovana și Sese s-au certat | Antena 1

De data aceasta, discuția a pornit de la Mireasa Capriciile Iubirii. De data aceasta Sese s-a supărat din cauza faptului că iubita sa se uita după Răzvan, iar data trecută a fost vorba despre Valentin.

Giovana și Sese s-au certat

Discuția dintre cei doi a continuat și după emisia live. Sese i-a reproșat că fata îl face să aibă o etichetă proastă la televizor și că subliniază că atitudinea lui nu este una ok. Giovana a spus că exact la fel s-a comportat Sese după ce i-a oferit inelul și Giovana se uita după cineva de pe iaht.

Sese a plecat și i-a spus Giovanei "Pa, te las să vorbești singură", iar fata a spus că dacă pleacă să nu se mai întoarcă.

După ce s-au mai liniștit tensiunile dintre ei, Giovana a spus că Sese nu înțelege că ea este femeia lui și că nu se uită după nimeni altcineva. Sese i-a reproșat și el fetei că nu s-a bucurat de cererea în căsătorie și că avea mai degrabă o stare ca după un masaj de relaxare.

Întrebați de Simona Gherghe ce se întâmplă între ei, Sese a spus că așa se întâmplă la numai 3 zile de la logodnă.

Supărarea lui Sese a fost o situație care a stârnit râsul în platoul emisiunii.

Sese și Giovana au avut „o noapte de pomină” după ce s-au logodit

Sese și Giovana au avut parte de o noapte de pomină după ce s-au logodit. Se pare că cei doi au deranjat vecinii cu gălagia din camera lor, iar „reclamațiile” oamenilor nu au întârziat să apară. Iată cum au petrecut după cel mai important eveniment din viața lor și care este motivul pentru care mama concurentei a plâns în direct.

Sese și Giovana trec prin cea mai frumoasă perioadă a relației lor. Concurentul și-a luat „inima” în dinți și a hotărât să facă pasul cel mare. Acesta s-a hotărât să își ceară iubita de soție într-un cadru extrem de romantic.

Cei doi s-au bucurat din plin de momentul important din viața lor, dar și de o seară de neuitat fără camere de filmat. Concurenții au avut parte de momente intime departe de ochii telespectatorilor, dar aproape de urechile vecinilor.

Se pare că Sese și Giovana au făcut prea mult gălăgie în camera în care au fost cazați, lucru care i-a nemulțumit pe vecinii lor. Tinerii au început să râdă atunci când au auzit că au existat unele plângeri din partea oamenilor care aveau camerele lângă ei.

„Eu m-am lăsat pe mâna ei. A zis că nu avem vecini. Noi dacă avem casă în pustietate...ursul nu comentează, luptul nici atât.”, a spus Sese, vizibil amuzat de informațiile primite.

„Ca să explicăm despre ce fel de plângeri este vorba. Și vecinul de deasupra voastră s-a plâns, dar e foarte bine. O să aveți timp pe tăcute când o să aveți copii în casă.”, a mai completat Gabriela Cristea.

Mireasa 2022, sezon 5. De ce a început Elena să plângă brusc în live. A zis că plânge de dorul mamei, dar altele erau mo... Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, discuții despre situația financiară. Cum a reacționat concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x