Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese s-au logodit la mare. Fata a spus un DA hotărât

Giovana și Sese au avut parte de o ieșire la mare, momentul propice pentru ca Sese să-și ceară iubita în căsătorie. După o masă pe plajă și clipe de relaxare, cei doi au mers la o petrecere pe iaht.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese s-au logodit la mare. Fata a spus un DA hotărât Galerie
Giovana și Sese s-au logodit la mare | Antena 1

Acolo Sese a avut câțva complici care l-au ajutat să adreseze marea întrebare. Giovana a spus un DA hotărât și de față cu toată lumea cei doi au avut lumea la picioare.

Giovana și Sese s-au logodit la mare

Proaspeții logodnici s-au bucurat mai apoi de o seară la hotel unde s-au cunoscut mai bine.

Întrebați de Simona Gherghe cum sunt acum, cei doi au spus că sunt mai relaxați și că acum par mai uniți ca niciodată.

Prezentatoarea TV i-a felicitat, iar cei din casă au aplaudat minute în șir imaginile de la cererea în căsătorie.

Astfel, Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 au avut parte de o ieșire fără camere și microfoane și s-au cunoscut mai bine, așa cum își doreau de ceva timp. Este prima dată din februarie când perechea iese din casa Mireasa pentru că nu a reușit, până acum, să câștige niciun task.

Cum s-a desfășurat proba Cabinei telefonice de la Mireasa sezon 5

Proba Cabina telefonică, cel mai greu task din casa Mireasa, a dus la multe certuri. Doar șapte concurenți au reușit să intre.

Primul care a ieșit a fost Aron, urmat de Sese. Din afara Cabinei telefonice, Sabrina nu a putut să urmărească cum iubitul ei tremura din cauza dificultății probei.

”Nu mai puteam”, a zis iubitul Giovanei. ”Mă durea umărul, trăgeam cât puteam de tare de el. (...) Îmi doream să câștig și voiam să trag cât pot de mult”, a afirmat și Perneș.

La ora 4:36, în Cabina Telefonică se mai aflau Larisa, Valentin și Adrian.

Curând a ieșit Valentin, care a avut un schimb dur de replici cu Larisa. Ea a susținut că băiatul i-a arătat semne obsecene de-a lungul probei, după care s-a ajuns iar la discuții aprinse.

Vali i-a zis că are păr pe piept și l-a enervat mai tare a fost faptul că Larisa i-a replicat că mama lui are păr pe piept. El a numit-o femeie ușoară, după ce fata i-a spus că nu-i permite să vorbească așa. Nu au lipsit nici aluziile la aspectul fizic.

De nervi, Valentin a renunțat și a ieșit din Cabina telefonică. Astfel, în probă au mai rămas doar Larisa și Adrian. La 07:26, Adrian renunța și Larisa era declarată câștigătoarea probei. Ea a decis ca Giovana și Sese să primească mini vacanța.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș au stat din nou separați la petrecere. Larisa crede că nu vor mai forma un cu... Mireasa 2022, sezonul 5. Tatăl Elenei, intervenție telefonică după ce Adrian a confirmat că formează un cuplu cu fiica l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x