Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Imagini de la plecarea Norei din casa Mireasa. Ce i-a spus lui Leo

Starea de sănătate a Norei s-a agravat, așa că aceasta a plecat din competiție. Fata a pus că nu se mai simte în stare să ducă competiția la capăt.

Mireasa 2022, sezonul 5. Imagini de la plecarea Norei din casa Mireasa. Ce i-a spus lui Leo Galerie
Imagini de la plecarea Norei din casa Mireasa | Antena 1

Aceasta spune că emisiunea i-a oferit șansa de a-l cunoaște pe Leo, omul care a ajutat-o să scoată la iveală tot ce e mai bun din ea. Băiatul i-a promis să aibă încredere în el. Nora a luptat mult pentru dragostea ei.

Imagini de la plecarea Norei din casa Mireasa

Fata și-a făcut bagajele și și-a luat la revedere de la concurenți. Despărțirea de iubitul ei a fost cea mai grea. Nora i-a spus cât de mult îl iubește și că nu va renunța la el niciodată.

Leo a mai mers încă o dată după fată la poartă și și-au spus cât de mult se iubesc. Cei doi s-ua sărutat și și-au promis unul celuilalt că o să fie bine. Porțile casei s-au închis, iar Nora a plecat pe drumul ei.

Leo a spus că este mai liniștit acum, dar că prima noapte fără Nora a fost grea. Doamna Dana nu a participat deloc la plecarea fetei. Mai mult, mama lui Leo a spus că deși a văzut imaginile pentru ea nu contează ce a văzut.

Ultimele imagini cu Nora înainte de plecare

Nora a fost aseară la Mireasa Capriciile Iubirii. Fata nu s-a oprit din plâns și toți cei din platou au rugat-o de acum înainte să învețe să se apere singură.

Nora a spus că nu poate să riposteze pentru că e ceva legat de trecut, are niște amintiri urâte și alege să nu jignească și nu vrea să mai facă pe nimeni să sufere.

Fata are un singur regret la plecarea din competiție. Ea a spus că lasă în urmă pe cineva pe care iubește din tot sufletul și anume pe Leo. Băiatul a spus că simte la fel, dar că acum nu mai contează. Leo a spus că decizia lor este corectă pentru toată lumea și să vor sacrifica iubirea lor pentru binele tuturor.

Leo vrea doar să iasă și el din competiție pentru că plecarea Norei îl mai lasă doar fizic în casă, nu și competițional.

Nora își dorește să se facă bine mai repede. Fata a slăbit 12 kg, Leo 10 kg și doamna Dana a scăzut și ea în greutate.

Leo: "Pe de o parte nu a fost o experiență plăcută, pe de altă parte a fost ceva extraordinar."

Nora a spus că pentru ea a fost o experiență deosebită, frumoasă, pentru că și-a găsit alesul, bărbatul pe care îl iubește enorm.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ultimele imagini cu Nora înainte de plecare. Ce a spus concurenta și de ce a plâns fără încetar... Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 9 aprilie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x