Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa a izbucnit în lacrimi, în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii: „Îmi e dor de cineva de afară”

Larisa este mai hotărâtă ca niciodată în privința plecării sale acasă. Concurenta a izbucnit în lacrimi, în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii, înainte de a explica motivul pentru care își dorește să părăsească competiția.

Colaj cu Larisa la Mireasa Galerie
Larisa este mai hotărâtă ca niciodată în privința plecării sale acasă | Antena 1

Larisa și Elena au intrat în cursa de eliminare sâmbătă, 18 iunie 2022, iar discuțiile din casă nu au întârziat să apară. Publicul va lua decizia finală în privința concurentei care urmează să părăsească competiția.

Deși a legat relații strânse de prietenie în casa Mireasa, Larisa a dezvăluit în nenumărate rânduri că își dorește să plece acasă pentru că simte lipsa familiei sale, animalului de companie sau anumitor persoane de afară.

În cadrul unei discuții cu doamna Dana și Sabrina, concurenta și-a exprimat dorința de a părăsi competiția. Aceasta a spus că o să plângă în fiecare zi pentru a-i convinge pe oameni să o voteze să iasă din casa Mireasa.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, schimbare totală de atitudine. Ce declarație a făcut azi în live și față de cine și-a cerut scuze

„Vreau acasă! N-am chef să stau la soare, nu am chef de nimic, nu am poftă de viață, nu mă motivează nimic. Nu știu ce-i cu mine. Vreau acasă”, a spus Larisa.

„Deci dacă pleci tu și o lași pe asta aici!”, a fost replica pe care i-a dat doamna Dana.

Conversația cu mama lui Leo a făcut-o pe concurentă să izbucnească în lacrimi. Tânăra a declarat că vrea acasă pentru că îi este foarte dor de familia ei, dar și pentru faptul că nu s-a apropiat de niciun băiat din casă.

„Mi-e dor și mie de cineva de afară. M-am săturat și de tot ce se vorbește aici... toată falsitatea. Nu mai suport figurile de aici, nu mai suport falsitatea, nu mai pot!”, a mai adăugat tânăra.

Larisa, cu lacrimi în ochi la Mireasa - Capriciile Iubirii

Larisa și-a dat frâu liber sentimentelor și la Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars. Concurenta a început să plângă în timp ce viziona imaginile cu ea din casa Mireasa.

Gestul său a luat-o prin surprindere pe Gabriela Cristea, care a ținut neapărat să o întrebe ce este cu ea.

„Vreau acasă! Deci pe bune, chiar vreau acasă. Și cei de afară au nevoie de mine, eu mă gândesc la viața mea de afară. (...) Chiar nu mă mai motivează nimic, nu am cu cine să mai stau, nu mai suport figurile din casă. Pur și simplu, nu mai rezist, vreau acasă! Chiar îmi doresc și vă rog frumos să mă votați”, a spus Larisa.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. În timp ce trebuiau să doarmă împreună, Sabrina a râs de Perneș pe terasă. Larisa i-a ținut companie

Tânăra a dezvăluit în cadrul emisiunii că este foarte supărată și pe Perneș, deoarece a pus-o într-o situație delicată care a afectat-o mult: „M-am simțit folosită de către el. Sunt o persoană care are foarte multă încredere în oameni. (...) Prefer să nu mai comentez nimic și să nu mă mai bag în nimic”.

Mireasa 2022, sezonul 5. Care este motivul pentru care Sabrina a avut o reacție indiferentă la accidentarea lui Perneș... Mireasa 2022, sezonul 5. Situație excepțională în competiție. Ce se va întâmpla cu Yana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x