Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa e noua concurentă din competiție. Cum arată și cu ce se ocupă

O nouă concurenta a intrat azi în casa Mireasa. Are 26 de ani, este din Caransebeș și locuiește în Madrid de 19 ani.

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa e noua concurentă din competiție. Cum arată și cu ce se ocupă Galerie
Larisa este secretară de meserie, dar în urmă cu 3 luni a rămas fără job | Antena 1

Se descrie drept o persoană sinceră, dornică să se îndrăgostească. Aceasta a intrat în competiție alături de cățelușa ei. Larisa i-a cunoscut azi pe concurenții din casa Mireasa, care au primit-o cu aplauze.

Larisa e noua concurentă din competiție

Deși este îndrăgostită de România, aceasta spune că Madridul este un oraș superb. Larisa a spus că este interesată de doi băieți, dar nu vrea să le dezvăluie numele, vrea să-i cunoască pe fiecare în parte.

Larisa este secretară de meserie, dar în urmă cu 3 luni a rămas fără job, lucru care i-a permis să trăiască experiența Mireasa. Perneș și Aron s-au arătat interesați să o cunoască pe noua fată, iar Aron a spus că topul lui s-a schimbat.

Larisa vrea un bărbat care vrea o relație stabilă.

Unde poți urmări live concurenții pe AntenaPlay

Telespectatorii emisiunii Mireasa sezon 5 au la dispoziție două canale live unde îi pot urmării pe favoriții lor din noul sezon al show-ului matrimonial. Este vorba despre două canale dedicate show-ului matrimonial de la Antena 1. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe.

Astfel, fanii emisiunii vor avea ocazia de a urmări ce doresc din activitățile pe care noii concurenți de la Mireasa sezon 5 le au în casa iubirii.

Pentru a accesa canalele live de la Mireasa, mergeți pe site-ul https://antenaplay.ro/ sau aplicația AntenaPlay și selectați canalele cu sigla emisiunii.

Sezonul 5 Mireasa a început pe 22.01.2022 la Antena 1. 8 fete și 8 băieți au pășit în casă cu gândul să-și găsească perechea. Alături de ei se află și șase mame.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alți doi băieți au cunocut azi fetele din casa Mireasa. Cum s-au descurcat... Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa, dezvăluiri neașteptate despre viața ei. Băieții au „studiat-o” și au dat verdictul! Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x