Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa e noua concurentă din competiție. Cum arată și cu ce se ocupă

O nouă concurenta a intrat azi în casa Mireasa. Are 26 de ani, este din Caransebeș și locuiește în Madrid de 19 ani.

Larisa este secretară de meserie, dar în urmă cu 3 luni a rămas fără job

Antena 1

Se descrie drept o persoană sinceră, dornică să se îndrăgostească. Aceasta a intrat în competiție alături de cățelușa ei. Larisa i-a cunoscut azi pe concurenții din casa Mireasa, care au primit-o cu aplauze.

Larisa e noua concurentă din competiție

Deși este îndrăgostită de România, aceasta spune că Madridul este un oraș superb. Larisa a spus că este interesată de doi băieți, dar nu vrea să le dezvăluie numele, vrea să-i cunoască pe fiecare în parte.

Larisa este secretară de meserie, dar în urmă cu 3 luni a rămas fără job, lucru care i-a permis să trăiască experiența Mireasa. Perneș și Aron s-au arătat interesați să o cunoască pe noua fată, iar Aron a spus că topul lui s-a schimbat.

Larisa vrea un bărbat care vrea o relație stabilă.

Unde poți urmări live concurenții pe AntenaPlay

Telespectatorii emisiunii Mireasa sezon 5 au la dispoziție două canale live unde îi pot urmării pe favoriții lor din noul sezon al show-ului matrimonial. Este vorba despre două canale dedicate show-ului matrimonial de la Antena 1. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe.

Astfel, fanii emisiunii vor avea ocazia de a urmări ce doresc din activitățile pe care noii concurenți de la Mireasa sezon 5 le au în casa iubirii.

Pentru a accesa canalele live de la Mireasa, mergeți pe site-ul https://antenaplay.ro/ sau aplicația AntenaPlay și selectați canalele cu sigla emisiunii.

Sezonul 5 Mireasa a început pe 22.01.2022 la Antena 1. 8 fete și 8 băieți au pășit în casă cu gândul să-și găsească perechea. Alături de ei se află și șase mame.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alți doi băieți au cunocut azi fetele din casa Mireasa. Cum s-au descurcat... Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa, dezvăluiri neașteptate despre viața ei. Băieții au „studiat-o” și au dat verdictul! Ce ...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x