Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa i s-a destăinuit lui Răzvan. Cei doi încearcă să se cunoască mai bine

Larisa și Răzvan au început să discute mai mult și vor să se cunoască mai bine. Răzvan a spus că nu mai are încredere în oameni după fosta relație.

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa i s-a destăinuit lui Răzvan. Cei doi încearcă să se cunoască mai bine Galerie
Larisa i s-a destăinuit lui Răzvan | Antena 1

Fosta iubită a lui Răzvan și-a făcut o relație după ce a pus punct cuplului lor. Ulterior, fata a vrut să se împace, dar Răzvan spune că nu a mai putut avea încredere în ea.

Larisa i s-a destăinuit lui Răzvan

Larisa a spus că din contră, ea are prea multă încredere în oameni. Fata i-a mărturisit că din cauza unor regrete ale trecutului nu poate avansa în relația cu el.

Larisa a început să plângă, iar Răzvan a mers după ea să o liniștească. Băiatul a luat-o în brațe și i-a spus că trebuie și poate să se deschidă în fața lui cu absolut orice.

Întrebată de Simona Gherghe ce are de încheiat, Larisa a spus că ar avea nevoie de un telefon ca să încheie ceva cu un băiat pe care l-a cunoscut înainte să intre în casa Mireasa.

Fata a recunoscut că încă se gândește cu dor la bărbatul respectiv. Ea vrea să afle dacă s-ar întoarce acasă ce s-ar întâmpla între ei și cum ar decurge lucrurile: dacă ar forma sau nu un cuplu.

Ce crede Larisa despre Răzvan

Larisa a stat mult timp în compania lui Răzvan la petrecerea de sâmbătă. După ce i-a refuzat sărutul, s-a relaxat în brațele noului concurent.

Cu toate acestea, Larisa i-a cerut să-i mai acorde timp pentru că îi este teamă de ceea ce va urma. După ce fata i-a spus doamnei Dana că simte față de el doar atracție sexuală, cei doi se cunosc mai bine.

Fata i-a spus lui Răzvan că nu va mai discuta cu nimeni din casă în afară de doamna Dana, Anda, Sabrina și el. Larisa i-a spus și lui Răzvan în față că o atrage mult din punct de vedere fizic, dar trebuie să vadă dacă rezonează și din alte puncte de vedere.

Răzvan a spus că o așteaptă și că ea trebuie să fie deschisă față de el.

Întrebat de Simona Gherghe ce îl frământă, Răzvan a spus că el așteaptă decizia Larisei. Fata a spus că ea nu vede din partea lui deschidere și că nu crede că este curios să afle mai multe despre ea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce reacții au avut concurenții după încălcarea de regulament a lui Valentin... Mireasa 2022, sezon 5. Verișoara Sabrinei i-a dat câteva sfaturi după episodul nefericit de sâmbătă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x