Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, deranjat de cum este catalogat de telespectatori. Ce i-a spus mamei sale

Doamna Dana a intrat aseară într-o discuție aprinsă cu Paula Chirilă la Mireasa Capriciile Iubirii. Paula a apărat-o pe Nora din cauza faptului că doamna Dana a jignit-o foarte mult.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, deranjat de cum este catalogat de telespectatori. Ce i-a spus mamei sale Galerie
Leo, deranjat de cum este catalogat de telespectatori | Antena 1

Paula Chirilă a mai spus doamna Dana și-a ținut fiul sub protecția sa. Leo s-a supărat pe ceea ce a auzit, atunci când i s-a spus că oamenii de acasă îl privesc ca pe un băiat care este manipulat de doamna Dana.

Leo, deranjat de cum este catalogat de telespectatori

Leo a discutat mai apoi cu Larisa și a spus că nu i-a spus nimeni că are o femeie cu un trecut îndoielnic lângă el, dar că toată lumea îl percepe ca pe un băiat care stă după fusta mamei sale. Băiatul a mai spus că dacă avea încredere în el, mama sa nu trebuia să se bage.

Robert i-a spus și el să stea departe de toată situația din casa Mireasa, să fie împăcat cu el și să fie liniștit. Concurentul i-a mai spus lui Leo să-și dea el timp ca să vadă cum se simte cu adevărat.

Leo i-a spus și Simonei Gherghe că a fost foarte deranjat de cum este catalogat pentru că nu este un lucru real. Băiatul spune că știe cine este și ce poate și că-l afectează că este etichetat așa. El nu vrea să repare percepția celor din jur, dar spune că acesta este un semnal de alarmă pentru mama sa al faptului că trebuie să-l lase pe el să-și ia singur deciziile.

Doamna Dana i-a spus și Simonei Gherghe că nu acceptă sfaturi din partea nimănui și că este suficient de capabilă să-și asume ceea ce face. Mama lui Leo spune că recunoaște că a jignt-o atât de rău pe Nora, dar că disperarea și nervii și-au spus cuvântul.

Reacția doamnei Dana

Doamna Dana de la Mireasa sezon 5 s-a enervat când i s-a spus că l-a ”castrat” pe Leo și că, din această cauză, nu a putut să ia atitudine în situația tensionată cu familia lui.

”Șantaj emoțional se numește ce a făcut doamna Dana cu Leo. Și egoism. Asta e părerea mea din cauză că se pune doar sănătatea și fericirea doamnei Dana, la Leo nu am auzit să ziceți: Ce trebuie să faci ca să fii fericit sau ce trebuie să fac eu ca să fii fericit?!”, a zis Ion la Mireasa, Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Leo a afirmat că se simte presat din toate părțile și nu mai știe ce să creadă. El a mai adăugat că se simte manipulat de ambele femei din viața lui. De cealaltă parte, doamna Dana a subliniat că se simte mulțumită pentru că Leo și Nora nu mai formează un cuplu.

Atunci când Andreea a intervenit și a afirmat că Leo a început să fie ezitant atunci când doamna Dana l-a amenințat cu dezmoștenirea, băiatul a încercat să explice și mama lui l-a întrerupt. A întrebat-o pe tânără dacă are copii și când a primit răspunsul negativ, i-a zis că nu au ce discuta.

Paula Chirilă a făcut apoi o remarcă: ”Știți cum se vede din afară? L-ați castrat pe Leo în fața tuturor. Există o grămadă de metode prin care puteți vorbi cu copilul tău fără să-l castrezi. Mai ales când ai și public.

L-ați castrat în fața tuturor și încă i-ați mai fluturat podoabele, vreo două săptămâni, deasupra capului. Asta nu are cum să facă din el un bărbat, nici nu a putut să-i ia apărarea iubitei lui, în momentul în care era iubita lui, în fața dumneavostră.

A stat și v-a privit, nu a putut să vă confrunte că pe de o parte se ducea lupta între el, băiatul dumneavoastră care vă iubea, și iubita lui. Pentru că l-ați castrat nu a putut să vă zică ceva, nici să-i zică Norei vreo două. Nimic, nici să ia nicio atitudine. Dacă îl lăsați să ia singur atitudine de la început, că e bărbat, a venit să se însoare. Ați adus un bărbat, nu un copil.”

”Cu tine nu discut (n.r. Ion), ai un trecut urât. Doamna Paula, gândiți-vă că e un Dumnezeu deasupra și atât. Fiecare are dreptul să judece, dumneavoastra m-ați judecat pe mine, eu am dreptul să o judec pe Nora, sunt mama lui Leo.”, a replicat doamna Dana.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina, gânduri în miez de noapte. Ce simte cu adevărat față de Perneș... Mireasa 2020, sezon 2. Amalia și Radu au fost surprinși într-o ipostază romantică, după ce și-au asumat total relația de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x