Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, discuții cu Perneș despre scrisoarea misterioasă. Ce crede băiatul domnei Dana

Leo s-a enervat după ce a primit o scrisoare misterioasă de la susținători. Acesta este din ce în ce mai bănuitor la adresa Andei. Băiatul spune că tot ce se întâmplă este foarte ciudat.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, discuții cu Perneș despre scrisoarea misterioasă. Ce crede băiatul domnei Dana Galerie
Leo, discuții cu Perneș despre scrisoarea misterioasă | Antena 1

Leo crede că Anda urmează același tipar ca și Nora și că e posibil ca el să fie manipulat. Atât Perneș, cât și Valentin sunt de părere că Leo duce totul la extrem și că nu are nimic concret la baza bănuielilor sale.

Leo, discuții cu Perneș despre scrisoarea misterioasă

Leo spune că a simțit că ceva nu e curat la mijloc și că încă mai are ceva pentru Nora. Băiatul doamnei Dana spune că cele două fete au chiar și același stil vestimentar și amândouă au intrat într-o relație cu el cu stilul lor jucăuș.

Când băieții l-au întrebat care e scopul Andei, Leo a spus că nu știe, dar că îl macină conținutul scrisorii primite de la susținători. Concurentul crede că între cele două fete e ceva, mai ales că stau și la o distanță mică una de cealaltă acasă.

Cea mai mare teamă a lui Leo este că e posibil ca relația cu Anda să aibă același sfârșit ca cea cu Nora și că nu poate să fie fericit. După ce s-au difuzat imaginile, Anda a spus din nou că nu cunoaște ce s-a întâmplat în casă înainte de intrarea ei, dar și că nu o deranjează faptul că Leo încă mai are sentimente față de Nora.

Fata a spus că singurul ei interes este să fie fericită și că vrea un băiat care să o respecte. Doamna Dana a spus că este șocată de ceea ce gândește fiul ei.

Ce au discutat Anda și Leo

În pauza publicitară din emisia de ieri, Leo a vrut să afle de la Anda dacă este prietenă cu Nora cum poate să intre într-o relație cu el. Anda a explicat că nu îl poate da deoparte după ce s-a cunoscut cu Nora doar o săptămână și s-a atașat de ea din cauza situației ei din casă.

Anda a explicat că nu este genul de femeie care să-și clădească fericirea pe nefericirea altcuiva.

Leo i-a spus iubitei sale că îi este frică de faptul că a început să se simtă așa cum se simțea în relația cu Nora. Băiatul spune că nu vrea să o supună pe Anda la nimic din trecutul ei.

Partea de adevăr a Norei despre relația cu Leo. Ce i-a mărturisit lui Ion Șaulescu: „Am slăbit 13 kilograme”... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, declarații și tandrețe. Ce își spun cei doi în intimitatea camerei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x