Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo i-a adresat cuvinte dure mamei sale. Ce i-a spus în pauza publicitară

Leo și doamna Dana au avut ieri mai multe lucruri de spus. După ce concurentul a găsit-o vinovată pe Larisa pentru conflictul dintre doamna Dana și Nora, băiatul i-a adresat cuvinte grele mamei sale.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo i-a adresat cuvinte dure mamei sale. Ce i-a spus în pauza publicitară Galerie
Leo s-a certat în pauza publicitară din emisia live de ieri cu mama sa și cu Laris | Antena 1

Leo s-a certat în pauza publicitară din emisia live de ieri cu mama sa și cu Larisa. Băiatul spune că nu o recunoaște pe doamna Dana și că în familia lor nu s-a râs niciodată de un om care are traume sau probleme personale.

Leo i-a adresat cuvinte dure mamei sale

Acesta o consideră vinovată pe Larisa pentru comportamentul mamei sale și spune că aceasta trebuie pusă sub lumina reflectoarelor pentru a se afla mai multe și despre trecutul ei. Doamna Dana spune însă că Leo este doar nervos și încearcă să arunce vina pe cineva.

Ceea ce o supără pe doamna Dana cel mai mult este faptul că Leo nu ia o decizie în privința Norei și că nu pune capăt relației cu ea. Nu o consideră pe Nora demnă de fiul ei, crede că este damă de companie și a spus că este o femeie urâtă.

Mama lui Leo spune că astfel de femei se găsesc peste tot și Nora nu are ce să caute lângă fiul ei, în familia ei. Deși știe că o jignește, prietenia dintre cele două nu mai există, iar doamna Dana a spus că nu se mai poate controla și că nu va mai ține cont de nimeni și nimic. Va face tot ce îi stă în putere să-și apere fiul.

În emisia live de azi, după difuzarea materialului de ieri, Leo și-a cerut scuze pentru exprimarea sa, dar consideră că ceea ce a spus este ceea ce gândește și nimeni nu îl poate convinge că procedează greșit.

Ce au discutat Nora și Leo

Nora și Leo au stat de vorbă. Concurenta i-a spus iubitului ei că nu vrea să mai stea cu nimeni, iar Leo a spus că nu-și mai recunoaște mama.

Atât Nora, cât și Leo o cred pe Larisa vinovată pentru tensiunile dintre concurent și mama sa. Leo a spus că Nora trebuie să aibă răbdare pentru că lui nu i se pare că totul e atât de grav.

Leo este deranjat de faptul că toată lumea aruncă cu noroi în Nora, iar el spune că o apreciază pe iubita sa pentru că a ieșit în față și și-a asumat tot ceea ce a făcut.

Concurentul crede că i-a fost afectată imaginea și demnitatea. Nora spune că nu s-a apropiat de Leo pentru starea sa financiară pentru că părinții ei sunt oameni muncitori care au tot ceea ce le trebuie. Concurentul nu înțelege de ce oamenii care ar trebui să-l susțină sunt împotriva lui tocmai în momentele în care era fericit.

Tatăl lui Leo, domnul Anghel a intrat în direct prin telefon. Bărbatul a cerut să vorbească cu băiatul lui și i-a cerut acestuia să nu-și mai jignească mama.

Domnul Anghel consideră că fiul lui este singurul care are o problemă. Acesta nu o vrea deloc pe Nora în familia lui și spune că cei doi nu vor fi niciodată împreună.

Domnei Dana i-a transmis doar să-l sprijine pe fiul lor și dacă acesta nu acceptă sfaturile lor, ea trebuie să se retragă și să-l lase în pace.

Mireasa 2022, sezon 5. Familia Norei a intervenit după ce au apărut imagini indecente cu ea: E terfelită prin noroi... Mireasa 2022, sezonul 5. Situația dramatică în familia Doamnei Dana. De ce a fost nevoită să plece acasă în miez de noap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x