Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Mamele au decis pe cine blochează! Cu cine au ales fetele să se întâlnească

În ediția din 29 ianuarie 2022, mamele au oferit brățările ce schimbă complet jocurile din casa Mireasa, sezonul 5. După ce au fost blocate, acestea au ales băieții cu care vor să meargă la un mic dejun romantic!

colaj foto cu concurenti din casa mireasa sezonul 5 Galerie
Concurenții din casa Mireasa au aflat pe cine au blocat mamele și cu cine vor ieși la o întâlnire | Antena 1

În gala de sâmbătă, 29 ianuarie 2022, concurentele din sezonul 5 al emisiunii Mireasa de la Antena 1 și-au făcut apariția în platou și, în scurt timp, au primit câte o brățară din partea mamelor băieților.

Prin acest gest, doamnele au decis ce tânără vor bloca, timp de o săptămână, „din calea” fiului lor. Apoi, în funcție de noile reguli, fetele au ales cu ce băiat și-ar dori să servească un mic dejun romantic, pentru a se cunoaște mai binie.

Concurentele din casa Mireasa sezonul 5 au ales cu ce băieți vor să meargă la o întâlnire

Au fost emoții mari mai ales pentru unele dintre concurente, ale căror planuri au părut că se spulberă printr-o brățară! A fost cazul Giovanei, care a dezvăluit faptul că s-a îndrăgostit de Sese. Totuși, brățara primită a blocat-o să se poată întâlni cu acesta, iar nemulțumirea i s-a putut citi pe chip.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Fetele au dat cărțile pe față și au zis ce părere au despre băieți. Giovana s-a îndrăgostit

Rând pe rând, mamele au decis ce fete blochează în această săptămână și, în funcție de regulile stabilite de acestea, concurentele s-au orientat iar pentru a alege cu ce băiat vor merge la o întâlnire, pentru a servi micul dejun împreună și pentru a se cunoaște mai bine.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa, dezvăluiri neașteptate despre viața ei. Băieții au „studiat-o” și au dat verdictul! Ce au zis

Rămâne de văzut dacă vor exista fiori de iubire și între cine! Cum au reacționat concurenții din casa Mireasa sezonul 5 atunci când au descoperit verdictul? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția din 29 ianaurie 2022.

Unde poți urmări live concurenții pe AntenaPlay

Telespectatorii emisiunii Mireasa sezon 5 au la dispoziție două canale live unde îi pot urmării pe favoriții lor din noul sezon al show-ului matrimonial. Este vorba despre două canale dedicate show-ului matrimonial de la Antena 1. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe.

Astfel, fanii emisiunii vor avea ocazia de a urmări ce doresc din activitățile pe care noii concurenți de la Mireasa sezon 5 le au în casa iubirii.

Pentru a accesa canalele live de la Mireasa, mergeți pe site-ul https://antenaplay.ro/ sau aplicația AntenaPlay și selectați canalele cu sigla emisiunii.

Sezonul 5 Mireasa a început pe 22.01.2022 la Antena 1. 8 fete și 8 băieți au pășit în casă cu gândul să-și găsească perechea. Alături de ei se află și șase mame.

Mireasa 2022, sezonul 5. Fetele au dat cărțile pe față și au zis ce părere au despre băieți. Giovana s-a îndrăgostit... Mireasa 2022, sezonul 5. Rezultatul votului! Publicul a decis cine sunt preferații săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x