Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a făcut un live după ce a ieșit din casa Mireasa. Unde se află acum concurenta

Nora a plecat din casa Mireasa după ce a acuzat mai multe probleme de sănătate. Concurenta a fost luată acasă de părinții ei, iar Leo a rămas singur în competiție.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a făcut un live după ce a ieșit din casa Mireasa. Unde se află acum concurenta Galerie
Nora a făcut un live după ce a ieșit din casa Mireasa | Antena 1

Băiatul a decis să pună capăt relației cu Nora și a spus că deși există sentimente între ei, așa e mai bine pentru toată lumea. Nora a plecat cu sufletul îndoit, dar starea de sănătate se degradase atât de rău încât nu mai putea rămâne în competiție.

Deși au existat multe speculații cu privire la locul unde se află acum, Nora a spus că e la părinți, la Târgu Mureș și faptul că și-a văzut familia o ajută să se refacă mai repede. Nora a stat destul de puțin pe live și a spus că de luni va începe un tratament.

Fata avea încă mâna încleștată și are nevoie de ajutorul medicilor ca să-și revină. În ceea ce-l privește pe Leo, fata le-a spus susținătorilor ei că aceștia trebuie să facă ce simt în privința lui și că nu are ce sfat să le dea.

De asemenea, fata le-a mulțumit tuturor pentru susținere și le-a spus că nu a citit toate mesajele, dar atunci când sănătatea îi va permite, va răspunde fiecărui om în parte.

Imagini de la petrecerea din casa Mireasa

Chiar dacă imaginile de la petrecerea de sâmbătă seara au fost văzute doar pe Antena PLAY și vor fi difuzate luni în emisia live Mireasa, Elena Gheorghe, invitată specială la petrecere a publicat câteva imagini din competiție.

Chiar dacă nu s-au văzut concurenții, casa a fost aranjată frumos, iar artista i-a încântat pe concurenți cu cele mai frumoase melodii din repertoriul ei.

Elena Gheorghe și-a surprins fanii și cu o schimbare de look. Vedeta și-a mai deschis culoarea părului. Aceasta e una dintre cele mai frumoase femei din România, iar silueta sa este una spectaculoasă deși a adus pe lume doi copii.

Imagini de la plecarea Norei din casa Mireasa

Starea de sănătate a Norei s-a agravat, așa că aceasta a plecat din competiție. Fata a pus că nu se mai simte în stare să ducă competiția la capăt.

Aceasta spune că emisiunea i-a oferit șansa de a-l cunoaște pe Leo, omul care a ajutat-o să scoată la iveală tot ce e mai bun din ea. Băiatul i-a promis să aibă încredere în el. Nora a luptat mult pentru dragostea ei.

Fata și-a făcut bagajele și și-a luat la revedere de la concurenți. Despărțirea de iubitul ei a fost cea mai grea. Nora i-a spus cât de mult îl iubește și că nu va renunța la el niciodată.

Leo a mai mers încă o dată după fată la poartă și și-au spus cât de mult se iubesc. Cei doi s-ua sărutat și și-au promis unul celuilalt că o să fie bine. Porțile casei s-au închis, iar Nora a plecat pe drumul ei.

Leo a spus că este mai liniștit acum, dar că prima noapte fără Nora a fost grea. Doamna Dana nu a participat deloc la plecarea fetei. Mai mult, mama lui Leo a spus că deși a văzut imaginile pentru ea nu contează ce a văzut.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au sărbătorit 2 luni de relație. Imagini de la mini petrecerea lor... Mireasa 2022, sezonul 5. Alexandra și Cosmin, imagine emoționantă. Cum s-au pozat cei doi recent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x