Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo, Sabrina și Perneș au avut câștigat task-ul cătușelor. Cum s-au bucurat de o noapte împreună

Cele două cupluri au câștigat task-ul cătușelor și s-au bucurat din plin de o noapte împreună. 

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo, Sabrina și Perneș au avut câștigat task-ul cătușelor. Cum s-au bucurat de o noapte împreună Galerie
Nora și Leo, Sabrina și Perneș au avut câștigat task-ul cătușelor | Antena 1

După ce luminile s-au atins, cuplurile au dat frâu liber pasiunii și sentimentelor. Nora și Leo și-au spus din nou te iubesc, iar Perneș și Sabrina s-au sărutat și ei cu patos.

Nora și Leo, Sabrina și Perneș au avut câștigat task-ul cătușelor

Nora a spus că nu poate dormi pentru că este alături de Leo. Aceasta a spus că atunci când se află lângă el vrea să profite de fiecare clipă.

Doamna Dana a trecut prin toate stările atunci când a văzut imaginile cu fiul ei și iubita sa, Nora. Aceasta a cerut un pahar cu apă.

Cele două cupluri au spus că totul a fost amuzant. Nora și Leo nu își mai doresc să câștige task-urile pentru că e foarte greu să petreacă așa momente atunci când sunt filmați.

Cosmin și Doamna Robertina au fost la Mireasa Capriciile Iubirii

Cosmin și doamna Robertina au fost invitați la Mireasa Capriciile iubirii. Concurentul a fost descalificat luni din emisiune și a stat în izolare alături de mama sa după ce a sărit la bătaie la Aron.

De cum a intrat aseară în platoul emisiunii, Cosmin s-a salutat cu toți băieții mai puțin cu Aron. Acesta este singurul cu care nu s-a îmbrățișat, deși toți au fost bucuroși să-l vadă.

Cosmin a spus că regretă gestul său și dacă se va întoarce în competiție azi, el va alege să nu mai dea curs niciunui conflict. Surprinzător sau nu, Andrei a fost vocal aseară în emisiune și a spus că se bucură să-l vadă pe Cosmin, că i s-a simțit lipsa în casă și că el va vota să reintre în competiție. Cu atât mai mult, Andrei a spus că toți băieții vor vota pro intrarea lui Cosmin pentru că toată lumea merită o a doua șansă.

Doamna Robertina a spus că toată această perioadă de izolare a fost foarte bine pentru că s-a odihnit și a dormit foarte mult. Aceasta le-a spus băieților din casa Mireasa să încerce să se controleze fiecare și să înțeleagă că sunt toți egali.

Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată clasamentul publicului din 12 martie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fa... Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș s-au certat. Ce au avut cei doi de discutat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x