Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Norei și doamnei Dana li s-a făcut rău. A fost nevoie de intervenția medicilor

Ieri, Nora a anunțat că vrea să plece din casa Mireasa ca să pună punct relației cu Leo și tensiunilor din familia iubitului ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Norei și doamnei Dana li s-a făcut rău. A fost nevoie de intervenția medicilor Galerie
Norei și doamnei Dana li s-a făcut rău | Antena 1

Doamna Dana a fost de față la durerea din sufletul Norei. Starea de sănătate a fetei s-a agravat de la un minut la altul. Mama lui Ionuț a cerut ajutor casei și toată lumea s-a mobilizat pentru o ajuta pe fată.

Norei i s-a făcut rău

A fost nevoie de intervenția rapidă a medicilor. Nora nu își mai simțea picioarele, iar Leo i-a fost alături tot timpul. Fata a primit tratament de la medici și a fost dusă de Leo în camera lui ca să aibă grijă de ea.

Acesta a ținut-o numai în brațe și a făcut tot ce i-a stat în putință ca să-i amelioreze starea. A purtat-o pe brațe, i-a dat ceai și a ajutat-o să-și recapete simțurile. În tot acest timp fata a plâns fără încetare.

Leo a rugat-o să se liniștească și i-a făcut masaj la mâini și picioare. Băiatul a încurajat-o mereu și i-a cerut să lupte ca să treacă peste toată situația. Nora a făcut o criză puternică de spasmofilie și a și leșinat.

Fata a cerut acasă, iar telespectatorii au avut de votat. Votul s-a oprit pentru că nu mai avea sensul să mai stea o zi în casă până la gală. Părinții Norei vin să o ia și fata va pleca acasă după terminarea emisiunii.

Nora a spus că are dureri mari, dar Leo a spus că mai poate și crede că e mai bine ca fosta sa iubită să plece acasă.

Doamnei Dana i s-a făcut rău. Totul a debutat cu o durere de cap, dar a venit medicul și pentru ea. Mama lui Leo a plâns fără încetare și a spus că vrea ca familia să vină ca să o ia acasă. Doamna Dana a plâns și le-a reproșat tuturor că îi sar în cap pentru că vrea să-și apere copilul. Mama lui Leo a spus că au ajuns de râsul lumii și că Nora leșină ca să le fie tututor milă de ea.

Leo a spus că nu are ce să facă, iar doamna Dana a spus că toată lumea o jignește și o lovește, iar el nu îi ia apărarea.

Mireasa 2022, sezon 5. Perneș are concurență pentru inima Yanei. Ce băiat și-a declarat intențiile... Mireasa 2022, sezonul 5. Ionuț și Dani au fost în conflict. Amenințările au curs fără încetare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x